İsmail Küçükkaya'dan Kanal D'ye Tepki!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Fox Tv'nin sabah haberleri sunucusu İsmail Küçükkaya Kanal D'yi sert eleştirdi!

Dün akşam Şeref Meselesi dizisi için Kanal D Haber yayınlanmamıştı. Kanal D Haber'in yayınlanmaması İsmail Küçükkaya'nın tepkisini çekti. İsmail Küçükkaya tüm haberlerin rekabet içinde olmasını dile getirirken, dizi tutsun diye haberleri kaldırmanın büyük yanlış olduğunu dile getirdi. İsmail Küçükkaya Aydın Doğan'a ise böyle şeylere izin vermemesini istedi. Son olarak ise Şeref Meselesi dizisinin tutmamasını istediğini dile getiren İsmail Küçükkaya Kanal D'nin haberleri yayın akışından çıkarmasına tepki gösterdi.

ismail.jpeg

Sana ne kardeşim kanal istediğini yapar sana mı soracak?

Beddua etmiş bir de kıl oldum şimdi adama. :F

Hay adam kendi kanalina bakmiyor da gidip baska kanal elestiriyor. Sanki haber saati ile gecen sezon habire oynayan Fox degilmis gibi. :F
Aynen bazı günler prime-time'da yayınlanıyordu neyin ne olduğu belli değildi. :F

Kendi kanalına bakmıyor gelmiş Aydın Doğan'a posta koyuyor ne zannediyorsa kendini :D

Yanlız önce kendilerine baksın eskiden Pazartesi 18.30'da Salı, Çarşamba 19.15, Perşembe 18.45, Cuma önce 19.30 PopStar Alaturka'yı ortada bölüp devamı 22.30'da haftasonu ise 18.00'da Fox Ana Haber'in yayınlandığını ne çabuk unuttu. :F

Ucuz kahramanlik yapıyor İsmail)) Kanal dyi aydın doğanın kızı yönetiyor. Diyor ki kızına sahip çık aydın doğan. Ama o eski Aydin doğan yok. Mesut yilmszi pijamayla karşılayan Aydin doğan gitti kızlarına söz geçirmeyen bir adam geldi iste)))

Tepkisi yersiz bir tepki olmuş. Kanal istediği şekilde yayın politikası güdebilir kimse karışamaz. Ama şu dizilerini bitirme konusunda 3 kez düşünmeli kanal. :A

Tepki yersiz olmuş, ama bir yandan da haklı bence...

Sırf bir dizi için haber kaldırılması çok saçma, sonuçta insanlar ne olup bittiğini öğrenmek istiyor. Ama dizinini tutmamasını istemekle büyük hata yapmış. O ekibin sana ne zararı oldu İsmail? :)

Bir yandan haklı, bir yandan da haksız ve abartılı bir tepki olmuş...

Adam haklı, dizi tutsun diye uyduda yayın yapan büyük bir kanalın ana haberi yayınlanmamazlık yapmaz.

İsmail Küçükkaya'yı severim ama Kanal D'nin durumu ve yapacağı iş bence kimseyi ilgilendirmez.

Adam haklı. Kanal D'nin son zamanlardaki en güzel yeri kafası.:F

Yanlız önce kendilerine baksın eskiden Pazartesi 18.30'da Salı, Çarşamba 19.15, Perşembe 18.45, Cuma önce 19.30 PopStar Alaturka'yı ortada bölüp devamı 22.30'da haftasonu ise 18.00'da Fox Ana Haber'in yayınlandığını ne çabuk unuttu. :F

Öhömmm öhömmm.:ss Dis gelmeli şuan.:A

Bir defa Fox TV ile Kanal D kıyaslanamaz biri 20 yıllık diğeri 5 yıllık kanaldı bu hataları yaparken. Şuan TV8'de de görüyorum bu durumu yeni kanallarda normal ama eski kanallarda olmamalı. Keza Starda ilk devredildiğinde aynı sıkıntıyı yaşatıyordu seyirciye.:D

Adam haklı. Kanal D'nin son zamanlardaki en güzel yeri kafası.:F

Öhömmm öhömmm.:ss Dis gelmeli şuan.:A

Bir defa Fox TV ile Kanal D kıyaslanamaz biri 20 yıllık diğeri 5 yıllık kanaldı bu hataları yaparken. Şuan TV8'de de görüyorum bu durumu yeni kanallarda normal ama eski kanallarda olmamalı. Keza Starda ilk devredildiğinde aynı sıkıntıyı yaşatıyordu seyirciye.:D
Ama tamam da neyse ne bu böyle bir şeyin olduğunu değiştirmez. :F

Var ya, Vallaha artık gülmekten kendimi alamıyorum. :F

Kanal D`ye şu an en çok ben kızgınım ama öyle saçma yorumlar var ki niyeyse koruma içgüdüsüyle kızgınım hala. :F

Yahu Star Ana Haber yeni dizi`nin başlayacağı gün yayınlanmamıştı, herkes doğru karar, çok iyi strateji demişti, Kanal D yayınlamayınca hemen taşlanmaya başladı. :F

@*YıldırıM kardeş Star Ana Haber yayınlanmayınca neden tepkini ortaya koymamıştın da doğru karar demiştin? :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy