17 - 23 Kasım 2014 | Haftanın En Çok İzlenen 20 Dizisi

Geçen hata AB'de 2. olan o değildi çünkü, sen öyle san. Reaksiyon'un reytingleri bu bölüm düşecek yine ve Paramparça oraya gelecek... :)

Tamam fazla kızdırmayayım seni.:A AK yerinde kalsın biz rekabetten kaçmaz.😎

Zaten dizi o günden gitse AK olma böyle olmazdı falan dır dır dır hiç çekemem.:A

Tamam fazla kızdırmayayım seni.:A AK yerinde kalsın biz rekabetten kaçmaz.😎

Zaten dizi o günden gitse AK olma böyle olmazdı falan dır dır dır hiç çekemem.:A
Allah aşkına öyle olsa özlemeyecek misin bu sıkı rekabeti? KA ile AK'nin her hafta yiyişmesini özlerim ben şahsen. Hem biz de böyle atışamayacağız mesela bir daha, hiç düşünmedin mi? :D

O yüzden Perşembe'de kalması daha hayırlı olacaktır. Atsın başka bir güne de, göreyim Star'ı... :)

Allah aşkına öyle olsa özlemeyecek misin bu sıkı rekabeti? KA ile AK'nin her hafta yiyişmesini özlerim ben şahsen. Hem biz de böyle atışamayacağız mesela bir daha, hiç düşünmedin mi? :D

O yüzden Perşembe'de kalması daha hayırlı olacaktır. Atsın başka bir güne de, göreyim Star'ı... :)

Bana baksana herkes ile rakibim hem bu dizi olmazsa başka dizi olur KA kazansın yeter.:A Zaten sen benim izlediklerime sarıp durursun çenen saolsun.:A

Bana baksana herkes ile rakibim hem bu dizi olmazsa başka dizi olur KA kazansın yeter.:A Zaten sen benim izlediklerime sarıp durursun çenen saolsun.:A
Evet, çenem öyledir. Ama KA-KVP rekabeti çok sıkıcı olur. Zaten her hafta ilk iki için onlar rekabet ediyor. Asıl ilgi çekici olan AK-KA rekabeti. Ve AK'nin yavaş yavaş yükselip zirveyi alması. Teşekkür ederim ayrıca iltifatın (!) için... :D

Evet, çenem öyledir. Ama KA-KVP rekabeti çok sıkıcı olur. Zaten her hafta ilk iki için onlar rekabet ediyor. Asıl ilgi çekici olan AK-KA rekabeti. Ve AK'nin yavaş yavaş yükselip zirveyi alması. Teşekkür ederim ayrıca iltifatın (!) için... :D

:F Önemli değil.:bhr:

Benim açımdanda KA-KVP rekabeti sevilir ama sen ne ara Ak'yi böyle yükselttin.:A

Gönül işleri ab de2. olmuş :D @Çiğdem- kötü diyordu ama ab de 2. :D
starım gayet iyi gidiyor paramparça başlasa iyi olur ama aralığı bekleyelim:)

Bu hafta nerdeyde tum yapimlar dustu Karadayi ve Karagul disinda
Total Karagule,AB Karadayiya sorulur)

Şu sıralar sadece Karagül geçiyor 10 reytingi. Arada bir Kurtlar Vadisi Pusu'da geçiyor. Geçen sezonlara oranla reytinglerde düşme var. :)

*YıldırıM* ile Reyting Yorumları:

Karagül totalde çok iyi oranlar alarak 1. olmuş.Dizgeçen sezonki başarısını bu sezonda sürdürmeye devam ediyor.Ve çift haneli reytingi geçebilen tek dizi konumunda.Ab de ise 3. olarak yine çok iyi gitmiş...ABC1 grubunda ise 0.08 reytingle 1.liği kaçırmış...

Karadayı geçen sezonki oranlarına ne kadar çok uzak olsa da hala en çok izlenen diziler arasında...Totalde 2. ab ve abc1 gruplarında 1. olmuş....tebrikler...

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu totalde 2. ab de 7. abc1 de ise 3. olmuş...Ama bu oranlar gerçekten çok düşük.Kanal d Kurtlar Vadisi Pusuyu kanalına transfer etmeden önce çift haneli oranlar alacağını düşünüyordu bence.Aslında bunu herkes biliyordu...Hatta reyting tahminlerinde en düşük 12 reyting deniyordu ama total gibi en güçlü olduğu grupta bile 9 alamıyor.En çok izlenen diziler arasında ama Vadiden beklenilen reytingler bu oranlar kesinlikle değil...

O Hayat Benim gerçekten bu hafta sürpriz yaptı...Herkes Şeref Meselesi dizisinden etkilenir derken dizi atağa kalktı ve totalde 4. ab'de 5. abc1 de ise 4. olarak kanalını sevindirdi.Dizi özellikle totalde 7.5 ab de ise 8'e yakın reyting alarak sezona damgasını vurdu.

Günün bir diğer sürprizi ise Gönül İşlerinin aldığı oranlardı.Aslında dizi totalde ne kadar varlık gösteremese de(17. oldu)ab ve abc1 de çok iyi oranlar aldı.Ab de 6.5 reyting alarak haftalık reytinglerde 2. sırada olan dizi abc1 grubunda ise 10. oldu dizi total oranlarını arttırırsa abc1 de de oranları artacaktır.Dizi şu anda Star TV'nin ab grubunda en çok izlenen dizisi ve bu oranlarını koruduğu sürece yayından kalkması söz konusu bile değil.

Bir diğer iyi oranlar alan dizi ise Güzel Köylü...Güzel Köylü için ne kadar yaz dizisi dense de dizi aslında kendi gününde çok iyi oranlar alıyor.Totalde 7 reyting alarak 5. olan dizi ab grubunda 15. olmuş.Abc1 de ise 6 reytingi geçerek 9. olmuş.Aslında ab de aldığı oranlar o kadar da kötü değil.Totalde bu oranları aldığı sürece gününde değişiklik olmaz ve sezonu kendi gününde bitirir.

Küçük Gelin de bu hafta atağa kalkan diziler arasında oldu.Totalde 7 reytingi geçerek 6. oldu ama ab ve abc gruplarında geride kalıyor.Zaten samanyolu tv'nin hiçbir dizisi ab ve abc1 gruplarında iyi oranlar alamıyor yani bu sorun değil...

Gelelim kanal d'nin en çok tanıtıldığı dizisi Şeref Meselesine...Dizi için ön tanıtımlar yapıldı her gün dizi aralarında 6 dakikalık tanıtımları yapıldı.Dizinin başrolleri Ulan İstanbul dizisine konuk oldular.Beyaz Show'a çıktılar.Hatta dün haber bile yayınlanmadı dizinin iyi reyting alabilmesi için.
Ama Şeref Meselesi ab grubunda iyi oranlar alsa da totalde rakiplerinin gerisinde kaldı.
Ab de 9. abc1. de ise 18. olarak iyi gitti ama totalde geride kaldı.Aslında o kadar tanıtıma rağmen bu oranlar düşük ama gelecek bölümleri beklemeliyiz tabi.Ama biraz baktım dizi genel olarak soğuktu.Ve ben hicran havası aldım dizide.Geçmiş ve şimdiki zamanın karışımı gibi birşey hicranda da öyleydi ve hicran da pazar günüydü bakalım neler oalcak bekleyip görelim.

Star tv'nin bir diğer dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ise totalde 7. ab de 10. ve abc1 grubunda ise 5. olarak kanalını sevindirdi.Dizi salı gününe farklı bir hava kattı.Geçen sezondan beri zirvede olan Küçük Ağa dizisinin reytinglerinin düşmesindeki etkenlerden biri bence Kaderimin Yazıldığı Gün...
Totalde 7 reytinge çok yakın oranlar alan dizi 7. olmuş ab de ise 5.4 reytingle ilk 10 da yer almış ama en güçlü olduğu grupta ise (abc1)7 reytingi geçerek 5. olmuş...Tebrikler...

Star TV'nin bir diğer dizisi Medcezir ise totalde 9. ab de 8. abc1 de ise 7. olarak iyi oranlar almış ama dizi bu hafta geçen haftaya göre düşüş yaşadı...Ve geçen sezon aldığı oranlarla arasında uçurum kadar fark var yani büyük ihtimalle dizi bu sezon final yapacak...

Fox'un yaz aylarında başlattığı ilk bölümde 1 reyting alarak herkesin kafasında bu dizi biter dediği ama atak yaparak 9 reytinglere çıkan Kiraz Mevsimi totalde 10. ab de 18. abc1 de ise 17. oldu.Totalde ne kadar iyi oranlar alsa da oranlarının ciddi anlamda düştüğünü görüyoruz.Ama 4 reytinge bile düşse Fox'un diziyi bitirmeyeceğini bildiğimiz için sorun yok.Ama Fox'un en çok izlenilen 4 dizisi arasında yer alıyor Kiraz Mevsimi.

Fox'un bir diğer yaz ayında başlayıp devam eden Kocamın Ailesi ise totalde 6 reytingi geçerek 11. ab de 6.4 reytingle 4. abc1 de ise 7 reytingi geçerek 6. olmuş...
Dizi gerçekten çok iyi oranlar alıyor.Ben bu kadarını beklemezdim.Başrolü çıktı ama hala çok izlenen diziler arasında.

Sosyal Medyada en çok tartışılan ve en çok şikayet edilen Kertenkele dizisi ise atv'nin en çok izlenen dizileri arasında yer aldı..Aslında bu diziden umutlu değildim ama 6 reytingi geçebiliyor.K harfinin bir alameti daha işte...totalde 12. ab de 16. abc1 de ise 8. olarak atv'yi bu zorlu senesinde sevindirmiş Kertenkele.

Geçen sezonun en çok izlenilen dizilerinden biri olan Küçük Ağa ise bu sezon gerçekten şok düşüş yaşadı.15 reytinglere kadar çıkan dizi bu sezon 5 reytinglerde dolaşıyor.Küçük Ağa totalde 13. ab de 17. abc1 de ise 11. olmuş.Yani geçen sezon totalde ilk 2 de ab de ise zirvede olan dizi ilk 10 a girememiş.

Kanal D'nin efsane dizilerinden Arka Sokaklar totalde 5 reytingi geçerek 14. olsa da ab ve abc1 gruplarında ilk 20 ye girememiş.Gelecek sene de devam edeceği açıklanan dizinin ilerki haftalarda nasıl reytingler alacağını ben çok merak ediyorum.Aslında Karagül gibi bir dizinin karşısında totalde iyi reyting alıyor ama ab ve abc1 reytingleri yetersiz.

Show TV'nin tek ve en çok izlenilen dizisi Yılanların öcü totalde 5 reytinge yaklaşarak 15. olmuş.Ab ve abc1 gruplarında ise varlık gösterememiş.

Kanal D'nin yaz aylarında yayınlanan ve hala devam eden sevilen dizisi Ulan İstanbul totalde 16. ab de 11. abc1 de ise 12. olmuş.Dizi ab ve abc1 gruplarında 5 reytingi geçtiği için tehlikede değil totalde ise 5 reytinge yakı oranlar alarak kanalını pazartesi günü sırtlıyor.

Atv'nin bir diğer dizisi Kaçak ise totalde 4.3 reyting alarak 18. olmuş.Ab ve abc1 gruplarında ise ilk 20'ye girememiş.Dizi normalde geçen sezon 7 reytinge kadar çıkmıştı ama 4 reytinge kadar düştü ve dizide her bölümde aksiyonlu sahneler var.Dizi galiba maksimum totalde 5 reyting alabilir.

Star TV'nin perşembe akşamları yayınladığı Aramızda Kalsın ise totalde düşük oranlar alarak zar zor 20. olmuş.Ama dizi ab de çok iyi oranlar alarak 6. olmuş.Amc1 de ise 5 reyting alarak 15. olmuş.Dizinin kaldırılmamasının en önemli etkeni ab de aldığı oranlar ki bu hafta ab de perşembe günü 2. oldu.Aslında dizinin kapasitesi var daha da artabilir ama tabi senaristlere bakıyor senaryo...

TRT1'in en çok izlenen dizisi Zengin Kız Fakir oğlan totalde 19. abde 20. abc1 de ise 14. olarak çok iyi oranlar almış.özellikle abc1 de 5 reytingi geçerek kanalını fazlasıyla sevindirmiş...

Kanal D'nin bir diğer dizisi Güllerin Savaşı ise totalde ilk 20'ye giremezken ab de 5 reytingle 12. olmuş abc1 de ise tam 5 reytingle 16. olmuş.Dizi son haftalarında bayadüşüş yaşadı ab de 6 küsür reyting alan dizi Bu Tarz Benim'in etkisiyle düşüş yaşadı.

Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan Hayat Yolunda ise totalde ilk 20 ye giremezken ab de 14. abc1 de ise 20. olmuş.En boş gün olan Çarşamba günü bu oranları alan dizi başka güne geçse bile bu oranlardan daha iyisini alamaz.Kanal d nin dizinin gününü değiştireceği söyleniyordu.

Star TV'nin büyük umutlarla başlattığı ama istenilen reytinglere ulaşamadığı Reaksiyon ise totalde ilk 20'ye giremezken ab de 13. abc1 de ise 19. oldu.Dizi aslında önceki bölüme göre artış yaşadı ama bakalım bu yükselişi devam edecek mi?

ATV'nin çarşamba akşamları yayınlanan Kara Para Aşk ise totalde ve ab gruplarında ilk 20 ye giremezken abc1 grubunda ise 5 reytingi geçerek 13. olmuş.Dizi şu anda Ay Yapımın en düşük reytingli dizisi...

@takas reyting konusunda son sözü söylemisti zaten.. bu saaten sonra Vadi, reyting patlamasi bile yapsa bu oranlara inanmiyorum.. diger dizilere basarilar..

ab dizisi jkalmamış :( helal olsun aramızda kalsın ve gönül işlerine :X fark-ı tmc :A @Forumdash
ohb totalde coşmuş
kyg iyi gitmiş şeref meselesi de öteki yeni diziler pek iyi değil
kpa düşmüş :A