Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

R.@Arelys_es 9 sa.9 saat önce
I Love You Bali Bey
1f60d.png
1f498.png
1f64c.png
@ozcivit_burak #Suleiman
B27gmNmCMAEpLaQ.jpg

@Çiğdem- bak elin abd lisi bile türk malı diyor bırak artık josephi ianı :F @Nisa @cookies @destere
ayyy zaten yine eninde sonunda türk malına kalıyoruz yanı kaçış yokkı cnm :F:F:F

Emre kanalı Kanal D olunca daha başlamadan AB demiyor musun. :F Bıktım şu kanal fanlarından. :T: O kadar AB'lik değil dizi...
böyle bir gerçek var ama kanala göre dizilerin ab reytingi değişebiliyor bak urfalıyım ezelen kanal d de sırıtmadı o ka ab si star da aynı şşekilde:X
bu arada haftanın kadını @Çiğdem- i çatlatiyi :A
B3Jmm__IAAA5u4F.jpg

Ayyy o küçük çocuk ne tatlı ya @xemrexxx
darbeci mustinin küçüklüğünü mü diyon.ss

böyle bir gerçek var ama kanala göre dizilerin ab reytingi değişebiliyor bak urfalıyım ezelen kanal d de sırıtmadı o ka ab si star da aynı şşekilde:X
Ekli dosyayı görüntüle 41728

amannn hftanın adamının alper kul olduğuna bakarsak cnm haftanın kadınını ciddiye almamak lazım bence yada tam tencere kapak birbirini bulmuslar alper ve meryem :F:F

Ekli dosyayı görüntüle 41728

Kanal D ikidir ortalamada TOTAL çıkıyor ben mi yanlış hatırlıyorum. (b) Hangi Kanal D'den bahsediyoruz biz şuan? 2012 öncesindeki mi? :D

amannn hftanın adamının alper kul olduğuna bakarsak cnm haftanın kadınını ciddiye almamak lazım bence yada tam tencere kapak birbirini bulmuslar alper ve meryem :F:F
illa parlaklar mı haftanın adamı olacak:D

Kanal D ikidir ortalamada TOTAL çıkıyor ben mi yanlış hatırlıyorum. (b) Hangi Kanal D'den bahsediyoruz biz şuan? 2012 öncesindeki mi? :D
ben onlara bakmiyim fazla :F prime timeya bakiyim zaten kanal d nin totalleştiği ortada orada da:X ama ab avantajı çok az da olsa var hala

darbeci melun şehzade mustinin küçüklüğü.ss