Filinta ve Diriliş: Ertuğrul, Aralık'ta Başlayacak!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
TRT 1'in merakla beklenen yeni dizileri Filinta ve Diriliş: Ertuğrul'dan haber var!

İki dizinin de bu ay başlaması bekleniyordu, ancak yayın tarihleri yine ertelendi. Başrollerinde Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tutumluer, Naz Elmas, Kamil Güler ve Bülent Alkış gibi isimlerin yer aldığı Filinta ve Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Burcu Kıratlı, Hande Subaşı, Hakan Vanlı ve Levent Öktem'in başrollerinde olduğu Diriliş: Ertuğrul, gelecek aya ertelendi. İki dizinin yayın tarihlerinin de yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.

Filinta ve Diriliş: Ertuğrul, Aralık ayında TRT 1'de başlıyor!

filinta-yakinda3_640.jpg

İki dizi de çok iyi işler gibi duruyor ama tutmaları gerçekten zor..

:Fher dizide aralıkta başlıyor anlaşılan aralık ve ocak aylarında yine dizilerin çöküşlerini izleyeceğiz...

trt osmanlı dizileri tutmuyor malesef bu kaçıncı olucak acaba 🙂🙂🙂
ayrıca engin altan ertuğrul gazi rolunu kaldıramaz mehemt akif alakurtun fatih sultan mehmet rolunu kaldıramadığı gibi engin beyede ağır gelicek bu rol zaten engin bey yarışma falan sunsun bence çok iyi bir sunucu ama iyi bir oyuncu değil 🙂🙂🙂

trt osmanlı dizileri tutmuyor malesef bu kaçıncı olucak acaba 🙂🙂🙂
ayrıca engin altan ertuğrul gazi rolunu kaldıramaz mehemt akif alakurtun fatih sultan mehmet rolunu kaldıramadığı gibi engin beyede ağır gelicek bu rol zaten engin bey yarışma falan sunsun bence çok iyi bir sunucu ama iyi bir oyuncu değil 🙂🙂🙂

Zati bu iki dizide 10 bölümu goremezler birinde naz birinde engin var geçmiş olsun simdiden :)

İki dizi de goruntu kalitesi bakımında super gözüküyor ikisinin de hazırlıkları 6 ayı buldu özelikle ertuğrulun senaryosunun 13 bölümü hazirmis

İki dizinin de oyuncu kadroları gayet iyi, güzel de bir izlenim veriyorlar ama TRT1'de tutacaklarını düşünmüyorum .

İkisininde tutacağını düşünüyorum,TRT1 olmasına rağmen kanala göre çok iyi reyting alacaklardır,2 diziyide merakla bekliyorum.:)

Zati bu iki dizide 10 bölümu goremezler birinde naz birinde engin var geçmiş olsun simdiden :)
Naz başrol değil.:)

İkisininde tutacağını düşünüyorum,TRT1 olmasına rağmen kanala göre çok iyi reyting alacaklardır,2 diziyide merakla bekliyorum.:)

4-5 basrolden biri iste :)
Ki diğer basrol kadin daha vahim Nazdan :)