Siyah Umutlar Geri Dönüyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,588
Puanı
1,061
İlk dizisi Aşkın Alfabesi ile gönüllerde taht kuran E Yapım, yeni bir diziyle daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

İlk bölümü 28 Eylül'de yayınlanan ve 11 Ekim'de yayınlanan 5. bölümüyle apar topar sona eren Siyah Umutlar, geri dönüyor. Genel hikayesi @Nisa'ya ait olan başarılı dizi, yeni bölümleriyle bundan sonra @aserat54 tarafından devam ettirilecek.
Ben İzmir'e hiçbir beklentim olmadan gelmiştim. Buraya alışmak istemiyordum, çünkü bir gün apar topar gideceğimi ve her şeyi geride bırakıp yeni bir hayata başlayacağımı biliyordum. Ama bir anda değişti hayatım. Önce Aras girdi hayatıma o siyah arabasıyla... O tatlı gülüşü, tek kaşını kaldırışı... Tatlıydı, çekiciydi, sempatikti. Benim gördüğüm erkeklerden çok farklydı. Kendine has bir havası vardı. Evet, ister istemez aşık olmuştum ona. Kendimi uzaklaştırmaya çalışıyordum, ama bir türlü başarılı olamıyordum. Ben ondan uzaklaşmaya çalışırken, o beni iyice kendine çekiyordu...

Sorna Umut geldi... Bana yeni okuluma geldiğim ilk gün "çıtır" diyen o çocuk... Aras'tan çok farklıydı... Onun gibi yapılıydı, kasları ve gülüşü de çok güzeldi... Biraz esprili bir kişilikti. Hayatı alaya almayı seven biriydi. Onun da kendine has özellikleri vardı, o da çok farklıydı. Beni sevdiğini, en azından ilgi gösterdiğini de çok iyi biliyordum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yoktu...

Benim adım Nefes... Dediğim gibi hiçbir beklentim olmadan başlamıştım yeni hayatıma. Yine kendi yalnızlığımla boğuşmayı düşünürken, şimdi iki erkek arasında kaldım. Ruhumun sesini mi dinleyecektim, yoksa duygularımın sesini mi? Şimdi seçim zamanıydı... Hayatımı tümden değiştirecek o zor kararı verme anı gelip çatmıştı...
Siyah Umutlar, yeni bölümleriyle yakında FavoriForumum'da olacak! Sakın kaçırmayın...

siyah umutlar.jpg

Son düzenleme:
@Nisa yazınca forumda yayınladığı an okuyordum çokda güzel yazıyordu ve seviyordum, bakalım o etkiyi sende yaratabilecek misin? :)

@Nisa yazınca forumda yayınladığı an okuyordum çokda güzel yazıyordu ve seviyordum, bakalım o etkiyi sende yaratabilecek misin? :)
@Nisa'dan izin aldım, o da izin verdi isim vermek şartıyla. Hikayenin doğasını tekrar kavramak için ilk 5 bölümü de tekrar okudum. Umarım beğenirsin... :)

Hayırlı olsun :) Umarım güzel bir iş olur :)
bekliyorum severke takip ettiğim işlerden di :)
Takipteydim yine takip ederim etkitetlenirsem sevinirim :)
Teşekkür ederim @Cengo, @gözlemci ve @RüzgarGülü, umarım beğenirsiniz... :)

Umarım. :)
@Nisa neden kaldırdı? (b)
Bilmiyorum, sınavlardan dolayı herhalde. Onu kendisine sorsan daha iyi olacak. Yorumlarını beklerim şimdiden... :)

İnanırmısın bugün aklıma geldi bu dizi. Neden yayınlamıyor diye @Nisa 'ya kızacaktım ama zaten olacakmış.:D

Çoğu sahneyi unuttum genel oalrak bir hatırlaırsın umarım yeni bölüm başında.:bhr:

İnanırmısın bugün aklıma geldi bu dizi. Neden yayınlamıyor diye @Nisa 'ya kızacaktım ama zaten olacakmış.:D

Çoğu sahneyi unuttum genel oalrak bir hatırlaırsın umarım yeni bölüm başında.:bhr:
Bölümün hemen başında link veririm zaten, oradan bakabilirsin...

Öyle olduysa ve seni sevindirdiysem mutlu oldum. Umarım yeni bölümleri de beğenirsin... :)

@aserat54 bnm basrolumde olduğum dizi geliyomus be :Z
Bekleyiş sona erdi, yeniden döndün başrole.

Bu arada şimdiden söyleyeyim, Aşkın Alfabesi'nin 8. bölümünde birkaç uzun sahnede yer alacaksın. Diziye @Çiğdem-'in kardeşi rolünde dahil olacak olan @Nisa ile karşılıklı oynayabileceksin... :)

Bölümün hemen başında link veririm zaten, oradan bakabilirsin...

Öyle olduysa ve seni sevindirdiysem mutlu oldum. Umarım yeni bölümleri de beğenirsin... :)

Bekleyiş sona erdi, yeniden döndün başrole.

Bu arada şimdiden söyleyeyim, Aşkın Alfabesi'nin 8. bölümünde birkaç uzun sahnede yer alacaksın. Diziye @Çiğdem-'in kardeşi rolünde dahil olacak olan @Nisa ile karşılıklı oynayabileceksin... :)

Senin dizilerin beni çekiyor.:F Sen kısa özet geçsen hiç uğraştırmasan bizi.ss

@Nisa tatlımın senaryosunu zevkle okuyordum devamına sevindim
bu arada @aserat54 ordakı kadın başrol oyuncusunu ben canlandırıyordum ona göre yaz yanı bana yakışan şekilde :F:F:F