kara para aşkın en yüksek alması gereken bölüm buydu ama totel grubunda 3 reytinge düşmüş
en önemliside 5 olan ab gurubunda büyük bir düşüş yaşayarak ordada 3 reytinge düşmüş
ben dünkü bölümden hiz haz almadım biz olaylar bekliyoruz ayol koskoca bölümü aslı elif ağlamasıyla geçirdik nedir bu saçmalık böyle iyiki tubaya ağlayamıyor demişler şimdi her bölüm sırf tuba ağlamasıyla geçer ve reytinglerimizde yerlerde sürünür

tubada bir insan tabikide ağlar hatta canlı olarak hayvanlar bile ağlyabiliyor sonucta oyüzden tuba ağladığını göstermek için bölümlerin içine etmeye basladı her canlı tabikide ağlar ama oyuncu dediğin doğru sahnede kullanıcak bunu sen ömerin vurulduüu bölüm ağlayacaktın bacım bunu yapamadın için eleştiri aldın doğru yerde kullnamadın oyunculuğunu şimdi saçma sapan yerlerde ağlayıp kendini göstermeye çlısıyorsun her canlı ağlar zaten sen doğru sahnede kullamadın bunu ve şimdi sırf ona cevap vermek için aslıyıda yanına almıssın tüm bölüm boyunca sizin zırlamanızı izleyip durduk hatta izlememişler bile milleti kaçırdınız yanı
ahh salak kafam ben neden izlediysem artık bu reyting düşmesi size haktır bence