'Paramparça' Aralık Ayında Başlayacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin iddialı dizisi 'Paramparça' Aralık ayına kaldı!

Başrollerinde Nurgl Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Civan Canova'nın bulunduğu, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı dizi Aralık ayına kaldı. Yapımcılığını Endomol Türkiye'nin üstlendiği dizinin Kasım ayında başlayacağı söyleniyordu. Fakat dizi Aralık ayına ertelendi.

'Paramparça' Aralık'ta Star Tv'de!
57222.jpg

Yeni dizileri izleyecek boş günüm çok, ama başlayacak kadar günüm dolu. Elimdeki dizileri sürekli netten izleyeceğime göre kontenjanım dolu bu aralar. :A

star urfalıyam ezelden ve reaksiyonun durumuna göre karar verecek bu dizinin hangi gün olacağını..

Büyük ihtimalle Pazartesi günü yayınlanacak. O günde ciddi bir kadın draması eksikliği var. Cumartesi günü olacağını ise sanmıyorum. Malum Güllerin Savaşı var. Hayırlısı olsun, başarılar... :)

Urfalıyam Ezelden veya Reaksiyon gününe gelir :)

bu arada @mrt-06 gerçekten dizinin adı Urfalıyam mış ben urfalıyım sanmıştım orda da şaka yaptığını sandım :D

Reaksiyon bittikten sonra onun yerine gelir büyük ihtimalle.

Dizinin KYG 'nün aldığı oranları almasını temenni ediyorum..
Nurgül Yeşilçay diziye renk katacaktır

Dizinin fragmanini ne zaman görsem içimde bir dürtü uyaniyor içimden bi ses git camı çerçeveyi indir diyor :A :A
@Çiğdem- sn hic yaptinmi camı cerceveyi indirmeyi :)
Dizinjn fragmaninda bi basrol dukkan camini indiriyor biri banyo aynasini :)
Ben öyle bisey yapsam annem beni eve almaz bi daha :(

Dizinin fragmanini ne zaman görsem içimde bir dürtü uyaniyor içimden bi ses git camı çerçeveyi indir diyor :A :A
@Çiğdem- sn hic yaptinmi camı cerceveyi indirmeyi :)
Dizinjn fragmaninda bi basrol dukkan camini indiriyor biri banyo aynasini :)
Ben öyle bisey yapsam annem beni eve almaz bi daha :(
aaaaa indireyimde o camdan aşşağıya fırlatsın annem beni hahha :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy