Fox'un Yeni Dizileri Ne Zaman Başlıyor?

Bilinçli sandık ne bilelim. :D

Gotham'ı diğer polisiyelerle bir tutmak olmaz, farklı bir dizi. Neyse hatırladığına göre yetişirsin herhalde zaten dizi arıyorsun. :):)
@destere The Killing'e başlamakta ayak sürüyor o arada ben bunu bitireyim o zaman. :)

Fox'çu olan benim, daha Brooklyn Nine-Nine bile izlemiyorsun. :D

Wayward Pines yaza kalacak herhalde. :(
B99'u yaz sezonumda gösterime giriyor bende :X

WP yaza kalırsa iyi olur tabi güzel diziyse, en azından yazın izleyecek bişeyim olur:X Ramazan ayına denk gelirse yemede yanında yat:X

B99'u yaz sezonumda gösterime giriyor bende :X

WP yaza kalırsa iyi olur tabi güzel diziyse, en azından yazın izleyecek bişeyim olur:X Ramazan ayına denk gelirse yemede yanında yat:X
Geçen yaz gördük erteleye erteleye kış geldi. :D

Cidden Ramazan ayına denk gelirse iyi olabilir. :D Benim merakla beklediğim tek uydu dizisi o galiba. İnşallah ilk bölümden kenara atılacak tırt bir şey çıkmaz. :D

Geçen yaz gördük erteleye erteleye kış geldi. :D

Cidden Ramazan ayına denk gelirse iyi olabilir. :D Benim merakla beklediğim tek uydu dizisi o galiba. İnşallah ilk bölümden kenara atılacak tırt bir şey çıkmaz. :D
Ne bilim yaa aşırı hızlı konuşmalar ve geçişlerle diziye adapte olamamiştim :X Mesela şuanki A to Z ve Selfie'yi de yarıda bıraktım:( (ama onları bitirecem:X)
Sence de hızlı bi dizi değil mi? Gerçi alişmişssindir:X

Ne bilim yaa aşırı hızlı konuşmalar ve geçişlerle diziye adapte olamamiştim :X Mesela şuanki A to Z ve Selfie'yi de yarıda bıraktım:( (ama onları bitirecem:X)
Sence de hızlı bi dizi değil mi? Gerçi alişmişssindir:X
Evet temposu yüksek bir dizi ama alışınca güzel. :D Özellikle geçişlere bayılıyorum zaten. :D

A to Z ben de bıraktım. Selfie, B99 yanında zayıf kalıyor ama güzeldi bence o da. :):)

imam mescit dershane birliğine bakarak yaziyi o .ss
imam mescit ve dersaneler birliği doğru bir açılım değil:) doğru bir açılım olsa hep @beyazsoy un diziler yüksek puan alırdı :) mesela huzur koçanı imdb de 9 falan alırdı dediğin doğru olsa :) oysa anca 4 puan alabilmiş:)

@destere The Killing'e başlamakta ayak sürüyor o arada ben bunu bitireyim o zaman. :)
killing i izleyeceğiz .. ama bir hafta sonra anca başlarız o zamana kadar sen gotham ın tüm bölümlerini üç kez üstüste izlersin :)

imam mescit ve dersaneler birliği doğru bir açılım değil:) doğru bir açılım olsa hep @beyazsoy un diziler yüksek puan alırdı :) mesela huzur koçanı imdb de 9 falan alırdı dediğin doğru olsa :) oysa anca 4 puan alabilmiş:)
abd lilerin imam mesit dershane anlayışı ile beyazsoyunki bir mi totoş :X

killing i izleyeceğiz .. ama bir hafta sonra anca başlarız o zamana kadar sen gotham ın tüm bölümlerini üç kez üstüste izlersin :)
IMDb concon birliği geçerli. Twitterda gazlana turkish bebeklerinin oyunu al birinci ol

demek beğeni sklam dogruyu gösteriyor ))) bu da @destereye tencere kapak olsun ))) sanırım walking deadin üstünde çok az dizi vardır bu puanı alan
Evt birkaç dizi daha var
Bence yakın zamanda Breaking bad ve game of thorones başla ikisinin puanları 9.5 :D

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧