@destere The Killing'e başlamakta ayak sürüyor o arada ben bunu bitireyim o zaman.Bilinçli sandık ne bilelim.
Gotham'ı diğer polisiyelerle bir tutmak olmaz, farklı bir dizi. Neyse hatırladığına göre yetişirsin herhalde zaten dizi arıyorsun.![]()
@destere The Killing'e başlamakta ayak sürüyor o arada ben bunu bitireyim o zaman.Bilinçli sandık ne bilelim.
Gotham'ı diğer polisiyelerle bir tutmak olmaz, farklı bir dizi. Neyse hatırladığına göre yetişirsin herhalde zaten dizi arıyorsun.![]()
B99'u yaz sezonumda gösterime giriyor bendeFox'çu olan benim, daha Brooklyn Nine-Nine bile izlemiyorsun.
Wayward Pines yaza kalacak herhalde.![]()
Geçen yaz gördük erteleye erteleye kış geldi.B99'u yaz sezonumda gösterime giriyor bende
WP yaza kalırsa iyi olur tabi güzel diziyse, en azından yazın izleyecek bişeyim olurRamazan ayına denk gelirse yemede yanında yat
![]()
Ne bilim yaa aşırı hızlı konuşmalar ve geçişlerle diziye adapte olamamiştimGeçen yaz gördük erteleye erteleye kış geldi.
Cidden Ramazan ayına denk gelirse iyi olabilir.Benim merakla beklediğim tek uydu dizisi o galiba. İnşallah ilk bölümden kenara atılacak tırt bir şey çıkmaz.
![]()
Evet temposu yüksek bir dizi ama alışınca güzel.Ne bilim yaa aşırı hızlı konuşmalar ve geçişlerle diziye adapte olamamiştimMesela şuanki A to Z ve Selfie'yi de yarıda bıraktım
(ama onları bitirecem
)
Sence de hızlı bi dizi değil mi? Gerçi alişmişssindir![]()
imam mescit ve dersaneler birliği doğru bir açılım değilimam mescit dershane birliğine bakarak yaziyi o .ss
killing i izleyeceğiz .. ama bir hafta sonra anca başlarız o zamana kadar sen gotham ın tüm bölümlerini üç kez üstüste izlersin@destere The Killing'e başlamakta ayak sürüyor o arada ben bunu bitireyim o zaman.![]()
abd lilerin imam mesit dershane anlayışı ile beyazsoyunki bir mi totoşimam mescit ve dersaneler birliği doğru bir açılım değildoğru bir açılım olsa hep @beyazsoy un diziler yüksek puan alırdı
mesela huzur koçanı imdb de 9 falan alırdı dediğin doğru olsa
oysa anca 4 puan alabilmiş
![]()
sensiz TWD yorumları çekilmiyor
Tmmsensiz TWD yorumları çekilmiyorbir an önce kaçırdığın kısımları izle yorumlarına kavuşalım
![]()
ağız tadıyla bir maggie ye bile laf atamadıkTmmçok yakında geri dönücem
![]()
IMDb concon birliği geçerli. Twitterda gazlana turkish bebeklerinin oyunu al birinci olimam mescit ve dersaneler birliği doğru bir açılım değildoğru bir açılım olsa hep @beyazsoy un diziler yüksek puan alırdı
mesela huzur koçanı imdb de 9 falan alırdı dediğin doğru olsa
oysa anca 4 puan alabilmiş
killing i izleyeceğiz .. ama bir hafta sonra anca başlarız o zamana kadar sen gotham ın tüm bölümlerini üç kez üstüste izlersin![]()
senin gazlı diziler taş çatlasa 6 puanı geçmiyorIMDb concon birliği geçerli. Twitterda gazlana turkish bebeklerinin oyunu al birinci ol
vallahi ben 7.5 altına takılmam idealim 8 (filimlerde) ..dizilerde 8.5 üstü)))senin gazlı diziler taş çatlasa 6 puanı geçmiyor![]()
Walking dead 8.7vallahi ben 7.5 altına takılmam idealim 8 (filimlerde) ..dizilerde 8.5 üstü)))
demek beğeni sklam dogruyu gösteriyor ))) bu da @destereye tencere kapak olsun ))) sanırım walking deadin üstünde çok az dizi vardır bu puanı alanWalking dead 8.7
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi.![]()
Evt birkaç dizi daha vardemek beğeni sklam dogruyu gösteriyor ))) bu da @destereye tencere kapak olsun ))) sanırım walking deadin üstünde çok az dizi vardır bu puanı alan