'Poyraz Karayel' Aralık Ayında Başlayacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Sezonun en iyi işlerinden birisi olmaya aday 'Poyraz Karayel' dizisi Aralık ayına kaldı!

Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Engin Benli'nin bulunduğu, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaptığı iddialı dizi Aralık ayına kaldı. Fragmanları çok beğenilen ve merakla beklenen dizinin yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Dizi Eylül ayından Ekim ayına ardından Kasım ayına ertelenmişti. Kanal D'nin boş günü olmadığı için bir türlü başlatılamayan dizi bu sefer de Aralık ayına kaldı.

Poyraz Karayel Aralık'ta Kanal D'de!
1.jpg

Bu dizi en fazla 4-5 reyting alabilir bence, zaten bu reytinglerde kanalına yetmez. :)

Bu dizi hemen yayından kaldırılacak aha da buraya yazıyorum. Alacağı oran taş çatlasın 4 :)

Reyting rekorları kıracak bir kapasitesi var dizinin. :)
Hiç umutlanma bence. :) :A
Gerçekten inanıyor musun 5+ reyting alacağına? :A

Ortada bir emek var, ben de tutmasını çok isterim ama kanalı maalesef reytingi 5'in altında kalan dizileri kaldırıyor. :) (bu dizide kanalı memnun edecek kapasite yok.)

Bu dizi hemen yayından kaldırılacak aha da buraya yazıyorum. Alacağı oran taş çatlasın 4 :)
Bu dizi mi? 😱
Karagülü geçecek inş. :Z

Gerçekten inanıyor musun 5+ reyting alacağına? :A

Ortada bir emek var, ben de tutmasını çok isterim ama kanalı maalesef reytingi 5'in altında kalan dizileri kaldırıyor. :) (bu dizide kanalı memnun edecek kapasite yok.)
Niye inanmıyım?
Çarşamba bir boşluk var hem kadın hem erkekler açısından.
Bu dizi hem erkek hemde kadın kapasitesini alacak bir dizi ve tutacaktırda. :Z

Bu dizi mi? 😱
Karagülü geçecek inş. :Z

Niye inanmıyım?
Çarşamba bir boşluk var hem kadın hem erkekler açısından.
Bu dizi hem erkek hemde kadın kapasitesini alacak bir dizi ve tutacaktırda. :Z
Bu dizi Karagül'ü geçmeyi bırak 5 reytingi geçsin öpsün başına koysun. :D

Niye neyi eksik diğer dizilerden? :D
Kertenkele +6 alıyorsa bu dizi +8 hayli hayli. :Z

Tüm dizileri ilk 5'de ama. :Z
Bir Vadi var o da Kanal D dizisi değil zaten sonradan gelme dizi. İlk 5'te olması kanal için yetmiyor biliyorsun. Bu dizi güzel olacaktır inanıyorum ama TNS'nin sevmeyeceği bir iş gibi bence.

Bir Vadi var o da Kanal D dizisi değil zaten sonradan gelme dizi. İlk 5'te olması kanal için yetmiyor biliyorsun. Bu dizi güzel olacaktır inanıyorum ama TNS'nin sevmeyeceği bir iş gibi bence.
Umarım sever. :(
Burçin ve İlker'e yazık olmaz. :(
Kanal D umarım bunuda harcamaz. :(

Hayat Yolunda'nın bitmesini bekliyorlar bence...
Alacağı reyting ise en fazla 5 olacak gibi. Yine de başarılar, bekliyoruz... :)

Son düzenleme:
Bu dizinin bende -maalesef ki- tutmayacağını düşünüyorum. En fazla 5 reyting alabilir bence de. 😕

Bence Çarşamba pt1 oalcak. Hayat Yolunda zaten biraz eksik kalıyor gün için Pt2'de de aynı oranları alır.