Better Call Saul'un Başlama Tarihi Kesinleşti!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1405457158.jpg

Yılın belki de en çok beklenen dizisi olan Better Call Saul'un başlangıç tarihi nihayet kesinleşti.

Breaking Bad'in sevilen karakterlerinden Saul Goodman'in Walter White ile tanışmadan önceki maceralarını konu alacak dizi, daha başlamasına aylar kala ikinci sezon onayını da almayı başarmıştı.

Breaking Bad yapımcıları tarafından hazırlanan ve yine Breaking Bad'de olduğu gibi AMC'de yayınlanacak olan dizinin başlangıç tarihi 8 Şubat 2014 Pazar olarak kesinleşti. Dizinin ikinci bölümü ise hemen bir gece sonrası 9 Şubat'ta yayınlanacak ve kalan bölümleri Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek...

İlk bölümü 10 bölümden oluşacak dizinin ikinci sezonu ise 14 bölümden oluşacak.

Hayırlısı olsun, ne diyelim. Tutar inşallah, ama işi pek de kolay olmayacak... :)

dizinin tutacağı şimdiden garanti bence o yüzden erkenden ikinci sezon onayı gelmiş zaten poatansiyel izleyicileri hazır ben dahil olmak üzere ..

Çok güzel bir dizi olacak. Yoğun hasret çektiğim şu dönemlerde vermidon gibi gelecektir bünyeme. :)

Dün gece açıcaktım haberi ama uykum gelmişti :X Keşke pazarları yayınlansaymış :(

Evet de ben TWD, BB, G.o.T keyfi almak için pazar yayınlasın istiyorum :X
şu anda cumartesi yayınlanan ve pazar anca izleyebildiğim bir hel on wheels var o da bitince cumartesi yayınlanıp pazar izleyeceğim dizi kalmıyor birazda kendimi düşünüyorum :)