Selen Soyder, Hayranlarını Haşladı!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,785
Puanı
460
Şimdiye dek sadece Lale Devri dizisiyle çıkış yakalayabilen Selen Soyder; Twitter'da bir hayli kızgındı. Kendisine saçlarıyla ilgili tavsiyede bulunan fanatik bir hayranı mesajını 'minnoş' diye bitirince oyuncudan sert tepki aldı. Bu sert çıkışı anlamlandıramayan çoğu insan tarafından bunu ''egoistliğe'' bağladı.

Abartmış yakından da bildiğim biri olduğu için değişmiş diyemeyeceğim vardı biraz zaten. :)

Boşuna itici demiyorum :A Bu kızı hiç sevmiyorum ya, ne oyunculuk ne güzellik ne de ekran ışığı var, kim ünlü yapmayı akıl etti acaba? Ayrıca şu egoya bak, koptum tam kezban tribi atmış :F

@Çiğdem- koş kız bir bayana egoist demisler sen çok seversin böyle haberleri :)

Abartmis bence ve ben bu kadını hiç sevmiyorum ne yazikki :)

Ben de bu kadından çok hoşlanmıyorum, bence de itici. Burada da çok abartmış, saçma bir tepki olmuş...

@-potterhead-, Selen'i sevmediğin konudan da belli oluyor zaten. "Şimdiye kadar sadece Lale Devri ile çıkış yakalayan" demişsin... :)

Boşuna itici demiyorum :A Bu kızı hiç sevmiyorum ya, ne oyunculuk ne güzellik ne de ekran ışığı var, kim ünlü yapmayı akıl etti acaba? Ayrıca şu egoya bak, koptum tam kezban tribi atmış :F
hani tweet nerede :F kızı beğenmiyon böyle haberler açıyon :F Allah bilir minnoş diyen de sen ya da @Çiğdem- dir:F

Biraz arastirilarak haber acilsin.kizin twitteri calinmis facebooktaki.resmi sayfasindanda aciklama yapilmis

hani tweet nerede :F kızı beğenmiyon böyle haberler açıyon :F Allah bilir minnoş diyen de sen ya da @Çiğdem- dir:F
@mselensoyder bakabilirsin silmediyse :X
Biraz arastirilarak haber acilsin.kizin twitteri calinmis facebooktaki.resmi sayfasindanda aciklama yapilmis​
Buna ciddi ciddi inandın yani? :F

Benim hiç sevmediğim çok itici gerçekten.Hayranları neyini seviyor gerçekten analiz yapmak lazım :)

Star TV'de yayınlanan Reaksiyon dizisinde başrol oynayan Selen Soyder hayranının, saçlarıyla ilgili tavsiyede bulunduğu mesajı 'Minnoşum' diye bitirince oyuncudan sert tepki aldı.

Selen Soyder "Ben sizin sınıf arkadaşınız mıyım? Burası benim sayfam Toprağın yada Zeynebin değil. Dikkatini çekerim.. Şebeğim, minnoşum ne oluyor? Bu ne lakaytlık?" tepkisiyle cevap verdi.

42212238356221120109.jpeg

Son düzenleme:
Selen'i de hiç sevmem zaten, çok itici gelir. Yine tüm iticiliğini göstermiş ve bayağı abartmış...

Son düzenleme: