- Reaksiyon puanı
- 35,290
- Puanı
- 1,061
Bir de bunun için mi uğraştın @sokak sanati?@aserat54 burası seni haksız çıkarmaya yetecek sanırım.
Bu KA'nın ortalaması.
Ortalama . Total 5.22 16.27 AB 5.55 18.19
Bir de bunun için mi uğraştın @sokak sanati?
Hüsne'mi gözümden düşüremeyeceksin...
Olsun o kadar da. Aramızda Kalsın, 3-4 aylık bir yaz dizisini elbette ki geçer. 12 yıllık KVP'yi bile geçtiyse...Eşit demeni yediremedim. totalde 2 ab'de 1 reyting fark varmış.
Olsun o kadar da. Aramızda Kalsın, 3-4 aylık bir yaz dizisini elbette ki geçer. 12 yıllık KVP'yi bile geçtiyse...
Kocamın Ailesi düşer bence, inancım tam. Bir dizi yazdan beri öyle kalamaz zirvede. İlla ki sarsılacak...KVP'yı 4 aylık dizi geçti AK tabi geçer. Neyse daha başarılı oalnı ispatladım ilerleme katederseniz tekrar görüşürüz.
Kocamın Ailesi düşer bence, inancım tam. Bir dizi yazdan beri öyle kalamaz zirvede. İlla ki sarsılacak...
AK mi düşer? Sen öyle san canım, uyanınca haber verirsin...Benimde inancım AK yönünde öyleydi geçen sezon sonunda nitekim öylede oldu gibi dahada düşer.
AK mi düşer? Sen öyle san canım, uyanınca haber verirsin...
Yanlış anlama bu arada, şaka yapıyorum...
İyi halt ettin...Tabi ki yanlış anlamıyorum altı üstü dii bunlar.
Benim hislerim kuvvetlidir hatırlarsan sezon başında seon sonunu or görür yorumları geliyordu. Taa geçn sezon sonunda söylemiştim 2. sezon zor geçecek diye.