''Galip Derviş" Bu Hafta Yayınlanmayacak

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Kanal D'de ekranlara gelen başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke ve Ersin Korkut gibi isimlerin paylaştığı komedi dizisi Galip Derviş bu hafta yayınlanmayacak. Onun yerine Şeref Meselesi dizisinin tekrarı yayınlanacak.

Galip Derviş yeni bölümüyle 30 Kasım Pazar 23:00'te Kanal D'de.

galip-dervi%C5%9F.jpg

Beklenen bir şeydi, ama bence ŞM'nin arkasından iyi giderdi. Yine de Kanal D isimli kanal parçasının bileceği iş bu. Umarım reytingleri daha da düşmez...

Son düzenleme:
Tahmin ediyorduk zaten ama düne kadar yayın akışında Galip Derviş gözüktüğü için kesin bir şey yoktu ortada.

1 haftalık ara dizi için iyi mi olur kötü mü olur pek kestiremiyorum. Malum son bölüm reytingi çok kötüydü.

Tahmin ediyorduk zaten ama düne kadar yayın akışında Galip Derviş gözüktüğü için kesin bir şey yoktu ortada.

1 haftalık ara dizi için iyi mi olur kötü mü olur pek kestiremiyorum. Malum son bölüm reytingi çok kötüydü.
Bu aradan sonra diziyi AB'de 20., Total'de 50. sırada falan görmesek iyidir...

Bence iyi de olmuş haftaya hem şeref meselei izlenir ab de hemde Galipim Dervişim... çok iyi ikili olucaklar...

Bu aradan sonra diziyi AB'de 20., Total'de 50. sırada falan görmesek iyidir...
Ben de ondan korkuyorum ama çok da umutsuz olmamak lazım. Geçen sezon da böyle 1 hafta maçtan dolayı yayınlanmamıştı, ertesi hafta bölüm daha iyi reyting almıştı. Kışın 1 ay ara verdikten sonra da dizinin reytingleri eskisine göre iyileşmişti baya. Bunları düşününce ara iyi olabilir gibi geliyor ama ne olacağı belli olmaz...

Ben de ondan korkuyorum ama çok da umutsuz olmamak lazım. Geçen sezon da böyle 1 hafta maçtan dolayı yayınlanmamıştı, ertesi hafta bölüm daha iyi reyting almıştı. Kışın 1 ay ara verdikten sonra da dizinin reytingleri eskisine göre iyileşmişti baya. Bunları düşününce ara iyi olabilir gibi geliyor ama ne olacağı belli olmaz...
Ama o zamanki bölümler iyiydi. 3. sezon ise herkes tarafından yerin dibine batırıldı. İzleyici yavaş yavaş diziyi bırakmasa iyi olacak. Çünkü ekranda kalan nadir eli yüzü düzgün yapımlardan biri... :)

Ama o zamanki bölümler iyiydi. 3. sezon ise herkes tarafından yerin dibine batırıldı. İzleyici yavaş yavaş diziyi bırakmasa iyi olacak. Çünkü ekranda kalan nadir eli yüzü düzgün yapımlardan biri... :)

Eh orası öyle ama mesela maç arası dişçili bölümden sonra verilmişti ki o bölümü de kimse beğenmemişti. Bence de 2. sezonun en kötü bölümüydü.

3. sezon bölümlerine bir doping yapsalar reyting sorunu da çözülür bence en azından 36. falan olmaz.

Eh orası öyle ama mesela maç arası dişçili bölümden sonra verilmişti ki o bölümü de kimse beğenmemişti. Bence de 2. sezonun en kötü bölümüydü.

3. sezon bölümlerine bir doping yapsalar reyting sorunu da çözülür bence en azından 36. falan olmaz.
Onu bilemem, ama ŞM'nin arkasından iyi gider. Gerçi önündeki projeye göre reyting alan bir dizi değil. İntikam'ı geçtiği de olmuştu ilk sezonunda. Neyse, inşallah düzeltirler. Yoksa 36. da olur, 6. da, 66. da...

Olması gerektiği gibi olmuş. Kanal aten şeref Meselesi'ne çok değer veriyor. Tekrarını yayınlamazsa olmazdı.:D

Onu bilemem, ama ŞM'nin arkasından iyi gider. Gerçi önündeki projeye göre reyting alan bir dizi değil. İntikam'ı geçtiği de olmuştu ilk sezonunda. Neyse, inşallah düzeltirler. Yoksa 36. da olur, 6. da, 66. da...

Şeref Meselesi'nin reytinginden yararlanması iyi olur, geçen sezon Pazar gününe alındığında da Güneşi Beklerken'in arkasından iyi toparlıyordu. :)

Şeref Meselesi'nin reytinginden yararlanması iyi olur, geçen sezon Pazar gününe alındığında da Güneşi Beklerken'in arkasından iyi toparlıyordu. :)
Aynen, Kerem ile Galip'i ayırmayalım bence de... :)

Her şeye rağmen bölümler toparlanmalı, 52. bölüm de tırt çıkarsa bir şeyler yapalım artık... :)

Monk hala devam ediyor mu? Bütün bölümler o diziden uyarlama değil mi?

Bu, hepimizin az çok tahmin edebildiği bir şeydi. Umarım bu ara dizinin reytinglerini kötü etkilemez.

Galip'in yayınlanmayacağına üzülsem de doğru karar. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy