İzlemez olur muyum ilk bölümden beri izliyorum süper diziKertenkele'de izliyormusun aga.![]()
Evet aga öyleBu bölüm ki etiketimiz ney ?
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] 237 mi ?
Bozmaz inşallah çok iyi gidiyor, bende ilk bölümden beri izliyorum. Gece internetten tekrarını bile izledim.İzlemez olur muyum ilk bölümden beri izliyorum süper diziSence sezon sonunu görür mü?
hahahahah olabilir gerçekten ben bunun plan falan olduğuna inanmıyorum çelik yelek falanda yok adamlar çatışmada bile kullanmıyor sonucta
Özeti'ni Bile hecanla izliyoruz [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu [/HASHTAG]Efsane özetle devam ediyor konuyu costuralım beyler![]()
her vadicinin kendine göre tüyosu bildiği bir iddası oluyor cnm bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama sonuclanana kadar herkes bence iddasının arkasında duruyor ben akifi fragmanda gördükten sonra ölücek deseydim dediğin çok doğru ama ben daha önceden söyledim işid olayı bittikten sonra polatın yanına dönmücek ve ölücek dedim kesinbir dille aynen dediğim gibi işid olayı bitti ve vurulma fragmanı geldi bu adam süperman olmadığına göre kalbinden vuruluyor oyun falan olmadığıda çok açık zaten sağır az önce özette şöyle birşey söylüyor ben yapacağım şeyi biliyorum diyor @-KADİR- fotoğrafındanda anlaşılıyor oyun falan yok akifi sağır vuruyor açık şekilde belli yanı 🙂🙂🙂@Çiğdem- sana yav he he diyebilirmiyim)))
çiğdem akif ölmez ona bir şüphe yok , [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]her vadicinin kendine göre tüyosu bildiği bir iddası oluyor cnm bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama sonuclanana kadar herkes bence iddasının arkasında duruyor ben akifi fragmanda gördükten sonra ölücek deseydim dediğin çok doğru ama ben daha önceden söyledim işid olayı bittikten sonra polatın yanına dönmücek ve ölücek dedim kesinbir dille aynen dediğim gibi işid olayı bitti ve vurulma fragmanı geldi bu adam süperman olmadığına göre kalbinden vuruluyor oyun falan olmadığıda çok açık zaten sağır az önce özette şöyle birşey söylüyor ben yapacağım şeyi biliyorum diyor @-KADİR- fotoğrafındanda anlaşılıyor oyun falan yok akifi sağır vuruyor açık şekilde belli yanı 🙂🙂🙂
ölmezse ölmesin cnm ama bölümde belli olucak sonucta ben söylediklerime eminim yanı🙂çiğdem akif ölmez ona bir şüphe yok , [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
ölmezse ölmesin ama sonucta bölümde belli olucak ben söylediklerime eminim🙂🙂Konuda kimse yok nerdesiniz vadiciler
Ya ne ölmesi dalga mı geçiyosunuz Akif ölmez imkansız
bakalım artık yalnız akif bölümün önüne geçmesin yeterölmezse ölmesin cnm ama bölümde belli olucak sonucta ben söylediklerime eminim yanı🙂