Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Yorumları

İzlemez olur muyum ilk bölümden beri izliyorum süper dizi :D Sence sezon sonunu görür mü?
Bozmaz inşallah çok iyi gidiyor, bende ilk bölümden beri izliyorum. Gece internetten tekrarını bile izledim. :)

Zehra'nın Ziya Ziya diye cemaatin önünde seslenmesi aklıma geldikçe gülüyorum. Birde Zehra seslenince köpeğin geldiği sahne var, sesli güldürdü. :)

ahhh şuuu etkiketi necati beyin yaşadıklarını göz önünde alarak
kurtlar vadisi polat yapsanıza budamı akıllarına gelmiyor :F:F:F

B251TtHCEAAw-Xj.jpg

@Çiğdem- akif i vuran ın sagir olmasını ister miydin :A [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

B251TtHCEAAw-Xj.jpg

@Çiğdem- akif i vuran ın sagir olmasını ister miydin :A [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
hahahahah olabilir gerçekten ben bunun plan falan olduğuna inanmıyorum çelik yelek falanda yok adamlar çatışmada bile kullanmıyor sonucta
kalbinden vuruluyor zaten ben bu fragmandan 1-2 hafta önce akifin işid olayı bitince ölüceğini söylemiştim öyle bir iddamda vardı gebericek inş :F:F:F

Efsane özetle devam ediyor konuyu costuralım beyler :D

@Çiğdem- sana yav he he diyebilirmiyim :))))
her vadicinin kendine göre tüyosu bildiği bir iddası oluyor cnm bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama sonuclanana kadar herkes bence iddasının arkasında duruyor ben akifi fragmanda gördükten sonra ölücek deseydim dediğin çok doğru ama ben daha önceden söyledim işid olayı bittikten sonra polatın yanına dönmücek ve ölücek dedim kesinbir dille aynen dediğim gibi işid olayı bitti ve vurulma fragmanı geldi bu adam süperman olmadığına göre kalbinden vuruluyor oyun falan olmadığıda çok açık zaten sağır az önce özette şöyle birşey söylüyor ben yapacağım şeyi biliyorum diyor @-KADİR- fotoğrafındanda anlaşılıyor oyun falan yok akifi sağır vuruyor açık şekilde belli yanı 🙂🙂🙂

her vadicinin kendine göre tüyosu bildiği bir iddası oluyor cnm bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama sonuclanana kadar herkes bence iddasının arkasında duruyor ben akifi fragmanda gördükten sonra ölücek deseydim dediğin çok doğru ama ben daha önceden söyledim işid olayı bittikten sonra polatın yanına dönmücek ve ölücek dedim kesinbir dille aynen dediğim gibi işid olayı bitti ve vurulma fragmanı geldi bu adam süperman olmadığına göre kalbinden vuruluyor oyun falan olmadığıda çok açık zaten sağır az önce özette şöyle birşey söylüyor ben yapacağım şeyi biliyorum diyor @-KADİR- fotoğrafındanda anlaşılıyor oyun falan yok akifi sağır vuruyor açık şekilde belli yanı 🙂🙂🙂
çiğdem akif ölmez ona bir şüphe yok , [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Konuda kimse yok nerdesiniz vadiciler

Ya ne ölmesi dalga mı geçiyosunuz Akif ölmez imkansız