Lan yürü git kotol seniKarşımdaki insanın totikliğine endeksili konuşmalar işte.
Lan yürü git kotol seniKarşımdaki insanın totikliğine endeksili konuşmalar işte.
İster yürürüm ister koşarak giderim o benim bileceğim iş.Lan yürü git kotol seni
OKİster yürürüm ister koşarak giderim o benim bileceğim iş.
Aynen o 2 bölümden sonra bu bölüm açıldı dizi. Haftayaki fragmanda Irazca ağlıyordu bakalım o isteme sahnesinde ne olacak? Birde o deli karı ölecek, üzüldüm.11.bölüm fena değildi işler karışıyor iyice Irazca sonunda inadını yenip Fatma'yı istemeye geldi ama o isteme merasiminde kesin olay çıkar.
Bakıyorum da Karagülcü oldun çıktın.Aynen o 2 bölümden sonra bu bölüm açıldı dizi. Haftayaki fragmanda Irazca ağlıyordu bakalım o isteme sahnesinde ne olacak? Birde o deli karı ölecek, üzüldüm.
Karagül'ümün fragmanı da bomba.
Her hafta özetini ve ilk 45 DK'sını falan izliyorum ne yalan söyleyeyim sardı gibi. Şu Ebru saftiriğinin gerçekleri öğrenmesini bekliyorum.Bakıyorum da Karagülcü oldun çıktın.
Boru mu abi 11 reyting alıyor boşuna almıyor ya bunca reytingi.Her hafta özetini ve ilk 45 DK'sını falan izliyorum ne yalan söyleyeyim sardı gibi. Şu Ebru saftiriğinin gerçekleri öğrenmesini bekliyorum.
10 alıyor ne 11'i.Boru mu abi 11 reyting alıyor boşuna almıyor ya bunca reytingi.
En son 10,47 aldı ondan önce 11 aldı. Hatta onu da geçtim zamanında 13-14 alıyordu.10 alıyor ne 11'i.
Geçmişe mazi derler gülcan. Ama Ebru'nun herşeyi öğrendiği ve herkesten hesap sorduğu bölüm 15 reyting falan alabilir bence.En son 10,47 aldı ondan önce 11 aldı. Hatta onu da geçtim zamanında 13-14 alıyordu.
Ohoo o saftirik öğrenemez kolay kolayGeçmişe mazi derler gülcan. Ama Ebru'nun herşeyi öğrendiği ve herkesten hesap sorduğu bölüm 15 reyting falan alabilir bence.
Ben bile 5 bölüm izledim tüm olayı çözdüm bu kız nasıl 50 bölümdür hiçbir şey anlamıyor şaşıyorum doğrusu.Ohoo o saftirik öğrenemez kolay kolay
Drama işte öğrenilirse hemen anlamı kalmaz vurdukça vuracaklar dibine dibine.Ben bile 5 bölüm izledim tüm olayı çözdüm bu kız nasıl 50 bölümdür hiçbir şey anlamıyor şaşıyorum doğrusu.
İşte kalite farkı BİÜ'de her hafta bombalar patlıyordu sırlar açığa çıkıyordu.Drama işte öğrenilirse hemen anlamı kalmaz vurdukça vuracaklar dibine dibine.
Yav he he ikisi aynı gün olsun Karagül reyting bırakmazdı ona.İşte kalite farkı BİÜ'de her hafta bombalar patlıyordu sırlar açığa çıkıyordu.
Abi ya of git Poyraz Karayel izle git Güzel Köylü izle ne güzel 6 reytinge çıkmıştık düşecez.Kimse yorum yapmıyor ben yapayım bari bugün izliyorum bayağı karışmış Kamuranın eşi ölmüş
23:37 reklam.
İzledim bölümü yarın 5 reytinge inersinizAbi ya of git Poyraz Karayel izle git Güzel Köylü izle ne güzel 6 reytinge çıkmıştık düşecez.
Eşi öldü ayrıca Şerife hamile Kamuran'dan herkes öğrendi, Kamuran da bu safı kandırdı yemeğe çıkardı içeceğine bebek düşüren ilaç damlattı.