anladım o zaman ancak [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] nun sonuna belki yetişirsinYok birkac dakika sonra yola cikacam
aga bugün burdasın demiÖmer babanın vasiyetinin ardından nasıl bir sır çıkacak bakalım?
Ben vadinin ne ortasindan baslarim nede sonunda seyretmem birgun sonra tamamini seyrederimanladım o zaman ancak [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] nun sonuna belki yetişirsin
dayanırım diyosun yani [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] ya dayanmak biraz zordur amaBen vadinin ne ortasindan baslarim nede sonunda seyretmem birgun sonra tamamini seyrederim
aynen abi baştan sona izleyeceksin ki zevki çıksınBen vadinin ne ortasindan baslarim nede sonunda seyretmem birgun sonra tamamini seyrederim
Cok oyle yaptim ortasinda yetistim ama seyretmedim ayni gunun gecesinde tekrarini seyrettimdayanırım diyosun yani [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] ya dayanmak biraz zordur ama![]()
Ne yaptın. Ben her hafta burdayım. Bir geçen hafta misafir vardı.abi tüm detayları yazdığım yoruma seni etiketleyecem
sınavlar öncesi son tv izleyişim haftayada sınav var ama tabiki vadiyi izleyecem her zmana olduğu gibi
aga bugün burdasın demi![]()
anladım , belki son sahneyi merak edip bakarsın [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]Cok oyle yaptim ortasinda yetistim ama seyretmedim ayni gunun gecesinde tekrarini seyrettim
konuyu coşturalım bugün agaNe yaptın. Ben her hafta burdayım. Bir geçen hafta misafir vardı.![]()
Hacı haftalardır TOP 30'a giremiyorum. Yine Kurtlar Vadisi için iyi mesaj yazıyorum.konuyu coşturalım bugün aga![]()
Allah kabul etsin abi,Ben mevlute gider sizlere iyi seyirler