Bomba 26.Bölüm -Yeni Bölüm

Ve de şunu söyleyeyim sana Türkiyede herkese sorayım Feminist nedir diye 10 kişiden 9 buçuğu bilemez :F :F Feminist demek : Kadın ve Erkek eşitliğini savunan kişilerdir,kadınları savunmazlar sadece 🙂 Yanii kötü birşey değil aslında bende bir Feminist'im :)
ozaman ben fenisit değilim yine cnm
çünkü bana göre erkekler kadınlarla eşit olamazlar herşeyde bize ihtiyacınız var :F:F:F

ozaman ben fenisit değilim yine cnm
çünkü bana göre erkekler kadınlarla eşit olamazlar herşeyde bize ihtiyacınız var :F:F:F
Sizlerin ihtiyacı yok öyle mi :D Güldürme beni Çiğdem hanım :A Bu dünyada kadınında erkeğe ,erkeğinde kadına ihtiyacı vardır zaten bunun için yaratıldık galiba birazda :) kadınım olmadan ben bir hiçim gibi... ama bu iki taraf içinde geçerli.. Erkek kadınına güven verir onun güvencesi olur. kadınsa erkeğine sadece yemek yapmak ve bulaşık yıkamakla yükümlü değildir ,Bu dünyaya geliyorsak herşey eşit olmalı erkekte bulaşık yıkamalıdır :D

Sizlerin ihtiyacı yok öyle mi :D Güldürme beni Çiğdem hanım :A Bu dünyada kadınında erkeğe ,erkeğinde kadına ihtiyacı vardır zaten bunun için yaratıldık galiba birazda :) kadınım olmadan ben bir hiçim gibi... ama bu iki taraf içinde geçerli.. Erkek kadınına güven verir onun güvencesi olur. kadınsa erkeğine sadece yemek yapmak ve bulaşık yıkamakla yükümlü değildir ,Bu dünyaya geliyorsak herşey eşit olmalı erkekte bulaşık yıkamalıdır :D
ahhh cnm türkiyede eşitlik diye birşey yokki zaten erkekler yaşıyor vlla
kadınlra herşey yasak sadece nefes almamıza izin veriyorlar onun harici kadınlar şunu bunu yapamaz diye bir başlıyorlar ve öyle gidiyor basımızda olan ükümet bile buna destek veriyor yok hamile kadın kapıya çıkmasın yok kadınlar kahkaha atıp gülmesin geriye ne kalıyor acaba allahtan nefes almamıza karısmıyorlar :F:F:F

ahhh cnm türkiyede eşitlik diye birşey yokki zaten erkekler yaşıyor vlla
kadınlra herşey yasak sadece nefes almamıza izin veriyorlar onun harici kadınlar şunu bunu yapamaz diye bir başlıyorlar ve öyle gidiyor basımızda olan ükümet bile buna destek veriyor yok hamile kadın kapıya çıkmasın yok kadınlar kahkaha atıp gülmesin geriye ne kalıyor acaba allahtan nefes almamıza karısmıyorlar :F:F:F
Bence yinede o kadar kötü durumda değiliz ben ne ülkeler görüyorum,ki sen görsen haline şükredersin gerçekten bizim ülkemizde serbesltlikler fazla o saydıkların bile bizim ülkemizde geçerli dğeil haa şu var yazıcam ama yanlış anlaşılmaısn,doğuya bir yere gelin gidersen orada geçerli dediklerin ,bir kere koca demek sanki ağa demek baştan failli herşey ,Yalnız bence batıda böyle değil, kaldı ki sen karadenizlisin giresunlusun,bizde karadenizde kadınlar kocalarını yönetir derler :F Eğer sen öyle değilsen vah haline valla :F gerçi ben ondanda yana değilim kadında istediğini yapabilmel, kocasının sınırlarına çıkmadan ,erkekte aynı şekilde karısını üzmeden,şöyle bir örnek vereyim ; Bir kaıdn kapalıysa erkekte o kapalı diye evlendiyse ve sonradan mini şort giyene kadar açılırsa erkek ona karşı gelebiilir... Ahh herkes anlayışlı olsa ,herkes benim gibi düşünebilse... 🙂