'Günahkar'da Ayrılık Yaşanacak!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
FOX ekranlarında 3.bölümü yayınlanacak olan başrollerini Seçkin Özdemir,Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse'nin paylaştığı kanalın yeni sezondaki en iddialı işlerinden olan Günahkar'ın ilerleyen bölümlerinde bir ayrılık yaşanacak!
Dizide Fikret Bey rolünü canlandıran Salihanın babası rolünü canlandıran Alper Kut ilerleyen bölümlerde Aslıhan ve avukat işbirliği sonucunda ölüme terk edilip diziden ayrılmış olacak.
Günahkar yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'da FOX'TA!
TVpYOfcg.jpeg

Dizi ikinci haftasında düştü ilk haftasında 3 küsür aldı. Bundan sonrası için alabileceği en iyi oran 4 olur.

Dizi bugünde toparlayamazsa pekde ümit bağlanmamalı. Makbule yaktı Fox'u.:ss

Etkisi olmaz, ama yükseliş yaşamaması durumunda birkaç bölüm sonra arşive kaldırılabilir. Makbule ile Seçkin için tutsun bari... :)

Zaten dizi büyük umutlarla ekrana sürülmüştü ama hayal kırıklığı yarattı. Yakın zamanda dizi final yapacaktır..

Diziden çok umutluydum malesef.
Çarşamba günlerimin dolacağını düşünüyordum fakat ilk bölüm sarmadı, daha sonra ikinci bölüme şans vereyim dedim olmamış yani malesef. :(
Dizinin bu haftaki oranları gidici mi kalıcı mı olacağını gösterir. :)

Diziden çok umutluydum malesef.
Çarşamba günlerimin dolacağını düşünüyordum fakat ilk bölüm sarmadı, daha sonra ikinci bölüme şans vereyim dedim olmamış yani malesef. :(
Dizinin bu haftaki oranları gidici mi kalıcı mı olacağını gösterir. :)
3.bölümü izle çok iyi gidiyor. :D