Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bakalım Bahadır lar ne yapacak.. Reaksiyon ve Beyaz Karanfil tutmadı.. yakın zamanda iki dizi de bitecek.

Tapatalk 2

Şuan için yok demiş 3 hafta sonra bitecek işte :kiki: çok konuşuyorlar çok :))))

Bakalım Bahadır lar ne yapacak.. Reaksiyon ve Beyaz Karanfil tutmadı.. yakın zamanda iki dizi de bitecek.

Tapatalk 2
Ne yapacaklar aga bak gorursun Abdulle Karayla belki de Zaza ve Aslan parcasi ile yeni bir dizi yaparlar hirsla o dizinin tutma olasligi bence cok daha yüksek olur

236. Bölümü bugün tekrardan izledim.. takib sahnesi dışında bölüm genel olarak kötü olmuş.. bu bölümde ki aksiyon sahneler yerlerde yine.. figüranlar çoluk çocuk ile dolmuş.. Cast ekibi gerektiğinden fazla özen göstermesi gerekir bu konuda.. gereksiz uzatmalar var.. mesela Cahit Brandon buluşmasında ki uzatmaya bakın.. nerdeyse 5 dakika sürüyor orta sahaya gelmeleri ve konuşmaları.. Cahit gelmelerini bekliyor.. adamlar geliyor.. arabadan iniyor.. yavasça orta sahaya doğru yürüyorlar vs... buna benzer gereksiz uzatmalar ile tempo boş yere düşürülüyor.. daha hızlı geçişler yapılması gerek.. Settar'ın yemek sahnesi, Safiye-Leyla-Elif ev sahnesi, Baltazar-Pitbul görüşme sahnesi, Brandon'un gazete toplantısı.. bölümün 'gereksiz' sahneleri olmuş bana göre.. bu sahneleri çıkararak bölümün süresi 118'den tam 90 dakikaya düşüyor.. bu şekilde bölüm durgun olmasına rağmen insanı sıkmıyor.

Tapatalk 2

236. Bölümü bugün tekrardan izledim.. takib sahnesi dışında bölüm genel olarak kötü olmuş.. bu bölümde ki aksiyon sahneler yerlerde yine.. figüranlar çoluk çocuk ile dolmuş.. Cast ekibi gerektiğinden fazla özen göstermesi gerekir bu konuda.. gereksiz uzatmalar var.. mesela Cahit Brandon buluşmasında ki uzatmaya bakın.. nerdeyse 5 dakika sürüyor orta sahaya gelmeleri ve konuşmaları.. Cahit gelmelerini bekliyor.. adamlar geliyor.. arabadan iniyor.. yavasça orta sahaya doğru yürüyorlar vs... buna benzer gereksiz uzatmalar ile tempo boş yere düşürülüyor.. daha hızlı geçişler yapılması gerek.. Settar'ın yemek sahnesi, Safiye-Leyla-Elif ev sahnesi, Baltazar-Pitbul görüşme sahnesi, Brandon'un gazete toplantısı.. bölümün 'gereksiz' sahneleri olmuş bana göre.. bu sahneleri çıkararak bölümün süresi 118'den tam 90 dakikaya düşüyor.. bu şekilde bölüm durgun olmasına rağmen insanı sıkmıyor.

Tapatalk 2
Bölümleri keske 90 dk ya sabitleseler. 21.45 de baslarsa birde hem güzel bolumler izleriz hem de reytinglerimiz daha da iyi olur

ömer baba aslan akbeyi adil beyi tanıyordu muhtemelen İhtiyarlara hizmet etmiş biri falan yapacaklar
hatta yanlış hatırlamıyorsam bu başlıkta yazılmıştı deli yürekte kuşçu için benzer iddialar vardı orada bu somutlaşmamıştı ömer baba da somutlaşsa falan diye.
tabi ben dizide hayatta iken böyle bir şey olsun isterdim. doğrusu bu bağlamda hiçbir somut ipucu da verilmedi nasıl yaparlar sırıtır mı sırıtmaz mı bilmem ama olsa fena olmaz gibi görünüyor bana:)

biraz zayıflamış gibi ama o da olacak kolay değil büyük bir kaza ve ameliyat atlattı.hala dimdik ayakta maaşallah süphanaallah
1nQ631.jpg

MlnVQa.jpg

Son düzenleme:
kurtlar vadisi pusu 237. bölüm özeti

Akif’e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon’ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz...

Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi’den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha’yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha’nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

kurtlar vadisi pusu 237. bölüm özeti

Akif’e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon’ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz...

Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi’den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha’yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha’nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?
özet i okuyucunca heyecanlandım birden acaba büyük sır ne ? 😳

bence bu hafta da ortaya çıkmaz sır sadece polata sorular soracak anlaşılan
abi iyice merak ettim şimdi süha geldi hoca geldi polat da var vasiyet okunacak burda gerçekler neyse ortaya çıkması lazım süha bu vasiyet açıldıktan sonra dahi nasıl bir sırra sahip ve polat bu sırrı nasıl öğrenemeyecek (b)

abi iyice merak ettim şimdi süha geldi hoca geldi polat da var vasiyet okunacak burda gerçekler neyse ortaya çıkması lazım süha bu vasiyet açıldıktan sonra dahi nasıl bir sırra sahip ve polat bu sırrı nasıl öğrenemeyecek (b)
bence bu sır çok önemli eğer sağlam temeller üstüne oturttururlarsa dizinin senaryosu buradan akar inşallah saçlamazlar

bence bu sır çok önemli eğer sağlam temeller üstüne oturttururlarsa dizinin senaryosu buradan akar inşallah saçlamazlar
abi bence hayal kırıklığı olacak bu çünkü hepimiz büyük bir beklenti içindeyiz, ben düşünüyorum düşünüyorum bizi sarsacak vay be diğip şaşıracağımız ne olabilir ?
ömer baba dan ne gibi bir sır çıkabilir

@china_shangai abi fikirlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Şuan bu senaryo Raci Şaşmaz'ın kaleminden olsa gizem tavan yapmıştı.. adam tarihi bölümler yazdı. Pana Yazım Grubu güzel bir şekilde işlerse sezonun başında ki ilk üç bölümün heycanını yeniden alabiliriz.. ama şuan için senaryo yine durmuş gibi..

Tapatalk 2

abi bence hayal kırıklığı olacak bu çünkü hepimiz büyük bir beklenti içindeyiz, ben düşünüyorum düşünüyorum bizi sarsacak vay be diğip şaşıracağımız ne olabilir ?

biraz işim var yazacam

Şuan bu senaryo Raci Şaşmaz'ın kaleminden olsa gizem tavan yapmıştı.. adam tarihi bölümler yazdı. Pana Yazım Grubu güzel bir şekilde işlerse sezonun başında ki ilk üç bölümün heycanını yeniden alabiliriz.. ama şuan için senaryo yine durmuş gibi..

Tapatalk 2
aga raci yi falan unutalım bence , biz bu pana yazım gurubundaki insanları hafife alıyoruz onlarda üstündeki acemilikleri attılar hale en iyi dizi biziz reaksiyonu beyaz karanfile bak senaryo olarak vadiyi geçmek bir yana yaklaşmayı bile beceremediler , senaryo bence gayet iyi , gidişat da olumlu , tek sıkıntı senin de sıklıklı bahsettiğin gereksiz sahnelerin fazla oluşu sebebiyle temponun zaman zaman düşmesi ordada dizi süresinin uzunluğu devreye giriyor , ilk vadide ki en önemli farklardan biriside bu dizinin dakikasıdır

karahanlı nın vakti zamanında kıbrısta TMT(türk mukavamet teşkilatı) adına görev yaptığı ortaya çıktığı bölümlerin birinde bir replik geçmişti. (sanırım ömer baba söylemişti)

türkiyeden birçok devlet görevlisinin kıbrısta kamufle görevlerle TMT adına çalıştığını anlatırken bu görevler arasında imamları da saymıştı. o sahneyi izlerken ömer babadan şüphelenmiştim.
smile.gif

bahsettiğim sahneyi buldum.
smile.gif

18:50 den itibaren izleyin. ömer babanın ağzından imam kelimesi çıkınca nazife hanımın bakışa dikkat.
smile.gif

yani demek istediğim ömer babanın taaaaaa aslan amca zamanında derin moruklarla bağlantılı olduğu çok aşikar bu videoyu 18:15 ten 20:00 lere kadar izle anlatıklarına dikkatlice kulak kesil. kimsenin bilmediği konuları aslan amcayla bağlantılı olarak o kadar güzel anlatıyor ki .sadece bu deil tabi benim hatırladığım kısmı bu ,aslan amca ölmeden zarfı ömer babaya emanet etmesi .iranla ilgili bir rapor hazırlamasını istemesi gibi gibi daha bir çoğu .....araştırmaya kalktıkça daha niceleri ortaya çıkar .

muhtemelen İhtiyarlar adına bu tip bir görev almış bir görevli olacak ömer baba. tabi bunda ki gizem unsuru da dizide merak oluşturuyor.
tabi bu benim yorumum doğru olacak diye bi şey söz konusu deil :)biz burada sinekten yağ çıkarır gibi elimizdeki az done ile yorum yapmaya çalışıyoruz :)

Son düzenleme:
@china_shangai abi analizlerin on numara çok iyi yakalamışsın , ömer babanın ihtiyarlarla bir bağlantısı çıkacağından herkes hemfikir sayılır, acaba ondan sonra ki gelişmeler nasıl olacak , dizide nasıl işlenecek