Burak Özçivit'in Dizisindeki Partneri Belli Oldu!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,836
Puanı
710
Baba Ocağı,Küçük Sırlar,Mehteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu gibi ilgiyle izlenen dizilerde yer alan Burak Özçivit partnerini kendisi seçti.

Çekimleri Ocak ayında başlayacak ve Star TV'de ekrana gelecek olan dizide Burak Özçivit partner olarak Fahriye Evcen'i istediğini söyledi.

Fahriye Evcen'in kadroya alındığı ve bölüm başına 35 Bin TL alacağı öğrenildi.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen daha önce Çalıkuşu dizisinde partner olmuştu ve son olarakta ikili Aşk Sana Benzer adlı sinema filminde yer almıştı.

iki-asigin-arasina-fahriye-evcen-mi-girdi-75297.jpg

Tam @Nisa'lık haber olmuş. Güzel bir çift, ama sürekli karşı karşıya oynamanın sağlıklı bir şey olduğundan çok emin değilim. Yine de hayırlı olsun... :)

Burak Özçivit Fahriye dışında kimseyle oynayamıyor galiba. :F

Diziyi izlemeyi düşünmüyorum. :)

ahhh gözün aydın @Nisa tatlım hem evleniyorlar ayrıca aynı dizidede partner oluyorlar:F
evlendikleri zaman aynı dizide oynmaları bence evlilikelrine zarar verebilir çiftler zaman zaman braz ayrı kalmalılar bence bunlar sette birlikte olucaklar akşam evde birlikte yanı 24 saat sürekli birlikte olucaklar fahriye için belkı güzel olabilir ama erkek milleti işte burak sıkılabilir bu durumdan :kiki::kiki::kiki:

Yok tatlım aşkları güçlü olduktan sonra birşeycik olmaz :) ❤ Allahım lütfen tutsun şu dizi :( @Çiğdem-
tatlım @destere izlediği hiçbir dizi tutmuyor türk ve yabancı dizilerde her izlediği dizi iptal oluyor
çalıkuşu dizisini bu forumdan sadece destere izliyordu fahriye ve burakı bir kez batırmıstı yanı
bu yeni dizilerinide batırır hahaha :F:F:F

İzleyeceğim tabii ki. :D Kanal D bana da gına getirdi tanıtımlarla umarım ters tepmez. Gönül İşleri'ni geçelim ab'de. :D
:Dağır ab gönül işleri bakalım ne olacak:D

@Bully kırarım kafanı :F
Aynen ya canlarım benim, günün en güzel haberi @aserat54 :love1:
*YıldırıM* sevdiğini bilmiyordum :)
kanal d ye elemim kederim neden sanıyorsun çalıkuşunu bitirdiği için günde 5 kere beddua ediyorum knala:(bak şimdi kanal batıyor:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy