TeşekkürlerOrjinalin ilk bölüm ile 2. bölümdeki önemli anlar gibi okudum. Güzel olmuş bakarız.
Aa lütfen artık Hicran yok oldu.Devir @Çiğdem- devriOrjinalin ilk bölüm ile 2. bölümdeki önemli anlar gibi okudum. Güzel olmuş bakarız.
İşin ucunda Hicran varsa her türlü bakarsın zaten...
Aa lütfen artık Hicran yok oldu.Devir @Çiğdem- devri
Hicran, @sokak sanati'nin kalbinde bir yara olarak duruyor...
O çirkin ile Aslı Enver'imi bir yere koymam zaten. Çiğdem isim dolduruyor sadece burada. @Çiğdem-
aaaa yokk aslı falan o başarısız olucna bana teklif geldi ve ben daha başarlıyımO çirkin ile Aslı Enver'imi bir yere koymam zaten. Çiğdem isim dolduruyor sadece burada. @Çiğdem-
Aynen, Aslı'yı unutmak ne mümkün...
Bakımla bu hale getirdik.Aa çiğdem gayet güzel Ekli dosyayı görüntüle 41491 Ekli dosyayı görüntüle 41491
@Çiğdem-, kız bu sen misin? Sensen çok güzelmişsin gerçekten, yine de Aslı bambaşka tabii. @sokak sanati, sen de bak istersen buna...
aaaa yokk aslı falan o başarısız olucna bana teklif geldi ve ben daha başarlıyım
Tabii canım, kesin öyledir...
Sen gelince dizi total oldu ve klite düştü ama.aaaa yokk aslı falan o başarısız olucna bana teklif geldi ve ben daha başarlıyım
Aa çiğdem gayet güzel Ekli dosyayı görüntüle 41491 Ekli dosyayı görüntüle 41491
@Çiğdem-, kız bu sen misin? Sensen çok güzelmişsin gerçekten, yine de Aslı bambaşka tabii. @sokak sanati, sen de bak istersen buna...
aaaa yokk aslı falan o başarısız olucna bana teklif geldi ve ben daha başarlıyım
Tabii canım, kesin öyledir...
Tabi ki edeceğim.Bakalım ileride neler olacak? Ayrıca çok teşekkürlerEllerine ve emeğine sağlık çok güzel olmuş fena değil yani tıpkı Bana artık Hicran de gibi olmuş bşze sadece önemli kesitleri sunmuşsun devam edeersen bizde takip ederiz ))
Bakacaz bakalım güzel gidiyor şimdilik ..diğer bölümlerde önemli tabi..Tabi ki edeceğim.Bakalım ileride neler olacak? Ayrıca çok teşekkürler
Aynen.Ve haftada bir gün yapacağım.Diğer türlü insanı sıkabiliyor.Bakacaz bakalım güzel gidiyor şimdilik ..diğer bölümlerde önemli tabi..
Kesinlikle. Ama ona sıkma demeyelimde çeşitlilik arıyor insan diyelim 😉Aynen.Ve haftada bir gün yapacağım.Diğer türlü insanı sıkabiliyor.