pardon ya ben bu hafta maç var zannetmiştim yuh ya böyle bir hatayı nasıl yaptısysam artıkaaa ne maçıı cnmmm lig maçı hafta sonu oluyor 🙂🙂🙂
pardon ya ben bu hafta maç var zannetmiştim yuh ya böyle bir hatayı nasıl yaptısysam artıkaaa ne maçıı cnmmm lig maçı hafta sonu oluyor 🙂🙂🙂
asterix ne yaaa hahhaahhahapardon ya ben bu hafta maç var zannetmiştim yuh ya böyle bir hatayı nasıl yaptısysam artıkasterix maçının bu perşembe olduğunu zzannettim bir anda nedense
![]()
asteras tripolis kısaca asterixasterix ne yaaa hahhaahhaha![]()
aaaa yok hiçç duymadım öyle bir takım ben kesin yeneriz benceasteras tripolis kısaca asterix![]()
yalnız istanbulda yenememiştiniz hatırlatayımaaaa yok hiçç duymadım öyle bir takım ben kesin yeneriz bence![]()
nezaman oyndık biz bunlarla ilk defa duyuyorum adını unutmusum demekkı cnmyalnız istanbulda yenememiştiniz hatırlatayım![]()
doğrudur, senin akif ölmezde timur kurtulsun onuda muhtemelen sis ekibi kurtarmaya gideceknezaman oyndık biz bunlarla ilk defa duyuyorum adını unutmusum demekkı cnm![]()
güldürme bizi akif ölür mü hiç imkansızben ne demiştim 2 hafta önce akifin polatların yanında yeri yok oyüzden başka görevlerde idare ediliyor bu görevi bitince akif ölücek demiştim görevi bitti ve akif vuruluyor kalbinden vuruluyor yanlıs görmüyorsam inş geberir gider akif öldü tüyomada gülenler benden özür dilerler artık gerçekleşirse tabi![]()
sende tilki raskolnü öldürecek dmeiştin hayal çıktı işte geçççççççFragman güzel olmuş.Bazıları Raskoln falan Tilkiyi götürecek yazmış.Hayal kurmaya devam arkadaşlar
Raskoln değil tilki baltazarı bile öldüremez![]()
ben ölücek dedikten sonra vurulma fragmanı geliyor ayrıca ben görevi bittikten sonra ölücek çünkü senaryo gereği polatların yanında yeri yok demiştim görevi bitince vuruluyor ölmese bile bunu tututrmakta birşey bence cnm sonucta benden baska bu iddayı ortaya atan kimse yoktu çelik yelek yoksa kalbinden vuruluyor ölsün ölmesin görevi bitip türkiyeye gelince ölücek dedim ve hemen vurulma frgmanı geldi buda birşeydir bence sonucta bu iddayı ortaya sadece ben atmıstım forumlarda bile böyle birşey yoktu 🙂🙂🙂güldürme bizi akif ölür mü hiç imkansız![]()
Tilki halledecek aga az kaldı azgüldürme bizi akif ölür mü hiç imkansız
sende tilki raskolnü öldürecek dmeiştin hayal çıktı işte geçççççççraskoln halledecek görecez
![]()
burası kurtlar vadisi her an herkes vurulabilir ama akifin ölmesi söz konusu bile olamaz bi 5-6 bölüme ustanın yanında görürüzben ölücek dedikten sonra vurulma fragmanı geliyor ayrıca ben görevi bittikten sonra ölücek çünkü senaryo gereği polatların yanında yeri yok demiştim görevi bitince vuruluyor ölmese bile bunu tututrmakta birşey bence cnm sonucta benden baska bu iddayı ortaya atan kimse yoktu çelik yelek yoksa kalbinden vuruluyor ölsün ölmesin görevi bitip türkiyeye gelince ölücek dedim ve hemen vurulma frgmanı geldi buda birşeydir bence sonucta bu iddayı ortaya sadece ben atmıstım forumlarda bile böyle birşey yoktu 🙂🙂🙂
kesin öyledir kesinTilki halledecek aga az kaldı azraskoln mermiye kafa atıyorsa Tilkinin ne suçu var adam Ustayı geçti ölümsğüzlük konusunda
![]()
ben çekişmelerini iple çekiyorum iki tane sevdiğim karekter çekişmeleri umarım uzun sürer diziye renk katacaklardırTilki halledecek aga az kaldı azraskoln mermiye kafa atıyorsa Tilkinin ne suçu var adam Ustayı geçti ölümsğüzlük konusunda
![]()
akifin vurulucağı kimin aklına gelirdi öyle diyeyim ben dedim ve 1 hafta sonra hemen bu fragman geldi türkiyeye dönünce olucak çünkü polatların yanında yeri yok demiştim türkiyeye dönünce vuruluyor perşembe akşamı görücez cnm ben iddamın arkasındayım akifin polatların yanında artık yeri yok ölmezse ben size çok pardon derim ama ölürsede sizde bana dersiniz artık olur biter yanı 🙂🙂🙂burası kurtlar vadisi her an herkes vurulabilir ama akifin ölmesi söz konusu bile olamaz bi 5-6 bölüme ustanın yanında görürüz![]()
akif ölsünde ben herşeyi yapmaya hazırım yeter ki ölsünakifin vurulucağı kimin aklına gelirdi öyle diyeyim ben dedim ve 1 hafta sonra hemen bu fragman geldi türkiyeye dönünce olucak çünkü polatların yanında yeri yok demiştim türkiyeye dönünce vuruluyor perşembe akşamı görücez cnm ben iddamın arkasındayım akifin polatların yanında artık yeri yok ölmezse ben size çok pardon derim ama ölürsede sizde bana dersiniz artık olur biter yanı 🙂🙂🙂
Ne oldu aga hani Akifi karizmatik buluyordun çok seviyordunakif ölsünde ben herşeyi yapmaya hazırım yeter ki ölsün
ama böyle bi ihtimal olmadığı için sen hazırlan özür dilemeye![]()
dilerim cnm ama ben iddama bukada ryakınlasmısım perşembeyi görmeden vazgeçememakif ölsünde ben herşeyi yapmaya hazırım yeter ki ölsün
ama böyle bi ihtimal olmadığı için sen hazırlan özür dilemeye![]()
Tilki tek vurusla tipini kaydirdi bidaha ki sefere hayatini kaydiracak![]()
İşte Raskoln!!!