Bomba 26.Bölüm -Yeni Bölüm

eyvahlar olsun bunlarda mı başıma gelecekti :bağır::bağır:

Pislik hep kendi çıkarların doğrultusunda bizleri satıyorsun :T:

Ha şöyle süper haber bittin sen Çiğdem bittin :F :F
aaaa sen nasıl korumasın ayolll koruma diye yanımda tuttuğum kişiyede bakın kendisi öldürmenin planlarını tutuyor :F:F:F

Birden öldürürsen ödül gibi gelir ona :A Bence önce atın arkasına bağlayıp sürükleyelim sonra tek tek dişlerini ve tırnaklarını çekelim daha sonrada saçlarını yakalım :A Sonra kendisi ölür zaten :F @Çiğdem- :A
testere ile doğramalı @Çiğdem- i :F
aaaaaaaaaaa şunlarada bakınnnn tühhhh size utanmazlar :ppp::ppp::ppp:
sizi tüm kadın haklarına şikayet edicem donlarınıza kadar alıcam görürsünüz siz:F:F:F

ahhh iyiki varsın @cookies siz beni sahipsizmi sandınız benim arkamda cookies var :F
ayrıca soğan cücüğüde ne beee ben öyle birşeymi dedim @gözlemci :F:F:F
:F :F Şaka yapıyorum canım yaa bende senin gösterilmenden yanayım ama ne olurdu birazcık ölecek gibi yapıp seyirciye ters takla attırdıktan sonra geri dönsen :F Ayrıca TFKYDB nin açılımını sormadın hiççç :kiki::kiki::kiki:

hahahahaha oda neymişş beeee :F:F:F:F ayrıca feminist olucak son kişi benimdir herhalde hangi kadına iyi birşey söylerken gördün beni forumda bugüne kadar :F:F
Ve de şunu söyleyeyim sana Türkiyede herkese sorayım Feminist nedir diye 10 kişiden 9 buçuğu bilemez :F :F Feminist demek : Kadın ve Erkek eşitliğini savunan kişilerdir,kadınları savunmazlar sadece 🙂 Yanii kötü birşey değil aslında bende bir Feminist'im :)