hayır ben totel gurubunu diyorum yoksa samanyolu dizileir abde çok kötü totelde zirve dizilerini değerlendirdim foxtan kragulu koydum yanı cuma gününe her hafta totelde zirvede olan dizilere bakıldığında cnm star tv ve samanyolu 2 şer diziyle en çok zirvede olan kanallar samanyolu büyük iş başarıyor 🙂🙂🙂Medcezirde abde 1. Oluyor onuda say 😉
açılayı buldum @Forumdash @mrt-06 @RevaNBu Tarz Benim olayı nedir yahu koskaca ülkenin gündemi ola ola bu kadın programı mı oluyor? Reytinge bak bir de. Evrenin büyüklüğü, Karamadde, Cosmos tarzı belgeseller yayınlansa ilk 50 ye giremez böyle ortamda. Ülkenin geleceğini bazen sadece reytinglere bakarak anlayabiliyoruz aslında.
Bütün gün belgesel izlemek isteyen varsa Discovery Channel, Animal Planet var. Çok zor değil yani Digitürk almak.
Tamamen saçmalık Belgesel hangi ülkede izleniyor??? Koskoca ABD'de de bile fox'ta yayınlanan Cosmos belgeselinin ne reyting aldiğini biliyoruz
bu tarz benim i izlemem,savunmam da ama verdiğin örnekler çok ekstremdi@xemrexxx hll knk spr dvm kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda değildir, aksine herkes bir konu üzerinde ortak görüşe sahip olursa doğruya ulaşılmaz. Herkesin düşüncesi kendine.