'Reaksiyon' Final Yapıyor!

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:1 - FOX:3 - STAR:1 - ATV:4 - TRT1:5 - TV8:1 - SHOW:0)
Hayat Yolunda
Gunahkar
Emanet
1 Erkek 1 Kadin 2 çocuk
Urfaliyam Ezelden
Diger Yarim
Ankaranin Dikmeni
Beyaz Karanfil
Kaçak
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Yeşil Deniz
Aşkın Kanunu
Beni Boyle Sev
Kaçak Gelinler
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar: (KANALD:3 - FOX:1 - STAR:4 - ATV:3 - TRT1:2 - TV8:0 - SHOW:2)
Bana Artik Hicran De
Benim Adim Gultepe
Yalan Dunya
Kadim Dostum
Reaksiyon
Aşktan Kaçilmaz
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Bugunun Saraylisi
Uç Arkadaş
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Yedikule Hayat Yokuşu
Ah Neriman
Fatih Harbiye

Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar (toplam): 16 dizi

kpa atv nin çaresizliğinden devam ediyi :)))
yurtdışına satılması güzel bir şey demek ki abuk sabuk konular yerine herkese hitap eden şeyler işliyorlar:)))

neyse buraya da bir . (nokta) koyalım reaksiyon diziye bir muhterem bey getirmediği için senin savunma alanında değil ne de olsa hadi çüz . (nokta)
Diziyi izlemeden sıktığın nasıl belli))) dizi vadiden çok paralel yapıyi işliyor ama çok karışık işliyor bunu bastan beri yaziyoz ha sen belki ondan anlamamis olabilin)))))

Hadi geçmiş olsun. Selen'i düşünerek seviniyorum ama oyunculara yazık oldu cidden.:)

Açıkçası bir iş olmayınca olmuyor. Bitmesine sevindim bile diyebilirim. Nedeni ise zaten kendi giderini karşılayamıyordu dizi. Bu yönden iyi oldu bitmesi.

Nehir ve Selen icin bakiyordum ama ikisinin toplam 10 dakika sahnesi yoktu karisik bir konusu vardi dizinin zaten dizi baslamadan tutmayacagini belirtmistim

bahadır özdener cüneyt aysan başta olmak üzere
diğer tüm ekip ve oyuncular Necati Şaşmaz'ın ahını aldığı için reaksiyon ve beyaz karanfil dip yapıyolar
beyaz karanfil zaten öylesine yapılmış berbat bi dizi normalde de tutmazdı ama reaksiyon sağlam bi işti müzikleri bazı karakterleri sürükleyiciliğle güzel bi diziydi eğer bu olaylar olmasaydı sonuna kadar destekçisi olurdum çünkü ekranda vadiden sonraki en iyi iş tartışmasız
ama işte böyle bi son olmuş oldu Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan başta olmak üzere tüm ekibe geçmiş olsun falan demiyorum :kiki:

bu haberi de @AlemTo ya hediye ediyorum :)

bahadır özdener cüneyt aysan başta olmak üzere
diğer tüm ekip ve oyuncular Necati Şaşmaz'ın ahını aldığı için reaksiyon ve beyaz karanfil dip yapıyolar
beyaz karanfil zaten öylesine yapılmış berbat bi dizi normalde de tutmazdı ama reaksiyon sağlam bi işti müzikleri bazı karakterleri sürükleyiciliğle güzel bi diziydi eğer bu olaylar olmasaydı sonuna kadar destekçisi olurdum çünkü ekranda vadiden sonraki en iyi iş tartışmasız
ama işte böyle bi son olmuş oldu Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan başta olmak üzere tüm ekibe geçmiş olsun falan demiyorum :kiki:

bu haberi de @AlemTo ya hediye ediyorum :)
Pananin diğer tutmayan işlerin faili bulundu reaksiyon fena değildi ama anlaşılması çok çok zordu o kadar ayrıntıda varki insanlar boğuldu hikaye ilerlemedi.. beyaz karanfili dizi olarak çekenlerde değil yayınlayan ATV de suç bence)))

Pananin diğer tutmayan işlerin faili bulundu reaksiyon fena değildi ama anlaşılması çok çok zordu o kadar ayrıntıda varki insanlar boğuldu hikaye ilerlemedi.. beyaz karanfili dizi olarak çekenlerde değil yayınlayan ATV de suç bence)))
aga reaksiyon biraz daha samimi olsa o havalı başrol karakteri yerine daha bizden biri olsa polat gibi hikaye daha anlaşılır olsa kesin tutardı çünkü harbiden sağlam bi diziydi :D ve tabi hainlik olayı var
oğuz diye bi adam var adamda ki hava obamada yok arkadaş bu ne be :D üstten üstten konuşmalar :D
bu mu çakma polatımız yav abiler polatı ortaya siz çıkardınız sizde bilmiyosanız biz mi öğretelim :D bu kadar havalı bi tiple olmayacağını bu işin

dediğin gibi beyaz karanfil berbat ötesi bi dizi :D bu kadar kötüsünü beklemezdim resmen öylesine yapmışlar

ahhh aklıma kuzey rüzgarı geldi osman sınavın yapımcılığını yaptığı kadir inanır oktay kaynarrca ve selçuk yöntemin başrollerde olduğu bir diziyi ve haberlerde çok yer edinmişti kurtlar vadisinde ölen kuzey rüzgarına geliyor diye reyaksiyonda kuzey rüzgarını andırıyordu sonuda öyle oldu insanlar kurtlar vadisi varken başka mafya dizisine bakmak istemiyor çünkü vadinin çakması gibi oluyor orjinalliğini yitiriyor vadi bitmediği sürece vadi tarzı hiçbir diziyi bizim halkımız izlemez ancak vadi birgün final yaparsa ozaman vadi atrzı diziler tutabilir oda yine vadinin hatrına boşluğunu doldurmya çalısmak için izlenir

şunuda belirtmem lazım bu dizinin ab gurubu gayet diziyi idare edebilicek durumdaydı 6 reytingle karadayıyı bile geçmeye çok yakındılar cüneyt beyler necati beye ziyarete gitmeyerek sonlarını hazırladılar reaksiyonda beyaz karanfilde çok ciddi şekilde reyting kaybı yaşadılar cüneyt beyleri bitiren şey ziyaret etmemeleri oldu reaksiyon ab gurubunda bile 3 reytiing düşü verdi şu kin dürtmeyi braksalardı gitselerdi ben inanıyorumkı reaksiyon son bölümde artış yaşayacaktı bu saatten sonra kimse cüneyt beylerin yaptığı diziyi falan izlemez ben söyliyim🙂🙂

O kadar masraf edilmiş bir dizinin bu kadar basitçe bitirlmesi saçma olur. Tabi ilk te olmaz bundan önce de bu şekilde diziler bitirildi. İzliyordum, güzel bir diziydi ya 😡

Şöylede bişey var Kurtlar Vadisi bitmediği sürece vadi vari hiçbir dizi tutunamayacak galiba bu kaçıncı örnek oldu bilmiyorum ama bu da bi gerçek zamanında da çok yapılmak istendi yapılanların hiçbiri tutmadı reaksiyonda çok sağlam bi diziydi ama o da tutmadı hemde bu işi en iyi bilenler yaptı ona rağmen
bi kere isim yaptı ve o isim olduğu sürece olmayacak gibi

İyi başlayıp çöküşe geçeceği belliydi aslında. :) Yerine Paramparça gelir de tutar mı bilemem. :)

Star'ım 13 bölüm dayandı diziye helal olsun. :oley: @mrt-06 @RevaN
"Star'ım" mı? Hayat Yolunda bitti mi @Bully? Bu ani sevgi fırtınasının nedenini anlayamadım... :F

Maalesef durum buydu, birçok oyuncu diziden peş peşe ayrılırken 20-25 bölüm falan oynaması imkansızdı zaten. Büyük ihtimalle finalini pt-2'de yapar. Veya Star'ın diğer dizileri gibi 23.30'a alınabilir, ama onlar kadar düşük gitmiyordu. "Yılın dizisi" de böylece elde patlamış oldu. Geçmiş olsun tekrar... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy