'Yalan Dünya' Final Yapmadan Bitiyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen komedi dizisi 'Yalan Dünya' ekranlara veda ediyor.

Dizinin oyuncularından Altan Erkekli 'Burada Laf Çok' programında diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Yalan Dünya bu hafta final yapmadan ekranlara veda ediyor. Yalan Dünya'nın 'Yalan' olduğunu söyleyen oyuncu dizide arkadaşlarıyla vedalaşamadığını söyledi. Dizinin biteceğini söyleyen oyuncu bu hafta dizinin final yapmadan ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Yalan Dünya Çarşamba günü 23.00'da Kanal D'de!

yalan-dünya-642x320.jpg

Yeni reyting kurbanı'da bu dizi oldu,yazık oldu,Kanal D'nin harcadığı dizilerde biride bu oldu.

Bildiğin 4 sezonluk diziyi yayından kaldırdılar ya... Ne desem az bunlara yazık!

İzleyenleri adına üzgünüm. :(
Keşke 100. bölümüyle, istedikleri gibi final yaparak bitirselerdi..

4 sezon yayinlamissin bu diziyi simdi pat diye yayindan kaldir, bana Star Tv yi begendigimden dolayi dalga gecenler vardi ama benim kanalim 1 ratingli dizilerini 13.bolume kadar devam ettiriyo, senin kanalinin yaptigina bak.

4 yıllık dizi yayından mı kaldırılırmış? Çok ayıp etmiş Kanal D. Arka Sokaklar'ı da böyle kaldırırlarsa şaşırmamak gerek artık.

Çok severek izliyordum ilk dönemler madem öyle keske gecen yil final yapsaydi ama kismet.

Kanal D iyice batıyor izleyicinin gözünde. Sanki birisi düğmeye bastı ve bu kararları aldı.

Dizi 23'de yayınlanmasına rağmen A/B'de 4+ reyting alıyor ama final yapmadan yayından kaldırılıyor, çok merak ediyorum kanal o saatde kaç reyting bekliyordu acaba.
Yalan Dünya 4 sezondur kanalın A/B'de en iyi işlerinden birisi, böyle bitmesi gerçekten büyük ayıp.

Çok kötü oldu, 4 sezondur öyle böyle yayında kalan bir diziyi bitirmek istemeni az çok anladık, ama finalsiz bitirmek de ne demek? Gülse Birsel başta olmak üzere tüm ekibe geçmiş olsun. Kanal D'ye de yazıklar olsun...

ben de yorumsuz kaldım çarşamba günü ne izlesen bitiyor ne var sende böyle :(
Ben sadece ilk hafta izleyebildim onun dışında bakamadım. Yahu Kanal D'den bahsediyoruz 4,5 reyting alan diziyi yayından kaldırıyor bakınız Urfalıyam Ezelden ve finalsiz şekilde. Ee Yalan Dünya'yı kaldırmış onu da bu kanala çok görmemek lazım. Tamamen egolarını tatmin edemediklerinden kaynaklı bu durum.