RTÜK Seda Sayan'ın Programına Yine Ceza Kesti!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1415969190.jpg

Geçtiğimiz haftalarda son bulan "Seda Sayan Show" programına RTÜK'ten yine ceza geldi!

Programın son bölümlerinde Niran Ünsal konuk gelmişti. Niran Ünsal son zamanlarda toplumsal ahlak kurallarını aşan, çocuklara kötü örnek olacak kliplerin artık yapılmaması için kampaya başlatmıştı ve bu konu için Seda Sayan'ın programına çıkmıştı. Ancak sözünün sürekli kesildiğini ve dinlenmediği gerekçesiyle Ünsal programı terketmişti.

Seda Sayan da Ünsal'a "...senin de var açık kliplerin be kardeşim, dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi" demesi üzerine RTÜK harekete geçti ve RTÜK üyelerinin oybirliği ile Seda Sayan'ın programına 174 bin lira para cezası kesildi.

Show TV'nin ödeyecek çok parası var herhalde, bundan sonra yeni programı da başlattığına göre... :F

Kanalların RTÜK'ü takmadığı bilinen bir gerçek. O yüzden RTÜK istediği kadar çalıp oynayabilir, sıkıntı yok. İlk cezası yerindeydi ama bu ceza verilmek için verilmiş. Klasik RTÜK şov...

bu kaçıncı vukuat aysel ? şu hindi gibi dikleşe dikleşe konuşmaların da yetti dövecekmiş gibi milleti... bu ne densizliktir yahu.:))))
bu gibi programların içi boş..İnsanlara verdikleri hiç bir şey yok..görüldüğü gibi dedikodudan başka..konuğuna bile saygısı olayan programdan ne beklenir..:D

@yatutarsa ben demiştim sana. :D

Kadırgalı çok haklıydı orada durup dururken yayını terketti, RTÜK yine "adil" davranarak cezayı kesmiş. :)

@yatutarsa ben demiştim sana. :D

Kadırgalı çok haklıydı orada durup dururken yayını terketti, RTÜK yine "adil" davranarak cezayı kesmiş. :)
"Keza benim de var hepimiz yapıyoruz ama yanlış bu şeyler." de demişti Seda Sayan. Ceza kesinlikle haksız yere verilmiş bir ceza olmuş ama kanallar takmıyormuş ne de olsa, boş ver. :A

Seda Sayan zaten programda ilgi çekmek için bu tür söylemlerde bulunuyor. Ancak rtük niçin ceza vermiş tam olarak anlamadım. Gereksiz yere olmuş ceza :(

Seda sayan açıkça asaglamis RTÜK böyle asaglamalara çok duyarlı

"Keza benim de var hepimiz yapıyoruz ama yanlış bu şeyler." de demişti Seda Sayan. Ceza kesinlikle haksız yere verilmiş bir ceza olmuş ama kanallar takmıyormuş ne de olsa, boş ver. :A
Hatırlıyorum onun da devamı vardı "şimdi abim dediğim...." neyse hatırlarsın sen. :A

Bu aralar RTÜK önüne gelene ceza veriyor. Bu forumda her gün en az RTÜK cezayı kesti haberleri okuyoruz. Yeter artık RTÜK?!?

ya doğru söze niye ceza kesiliyor anlamadım. bence niran ünsal saçmalamış. böyle şeylerle gündemde kalmak istiyor. niran ünsal kardeşinin rezilliklerini unutmuş anlaşılan ... seda sayan çok iyi cevap vermiş. rtük e tessüf ediyorum ....

safi zarar şu niran ünsal canlısı tek yaptığı oksijeni karbondioksite çevirip doğayı kirletmek. çok doğru konuşmuş kadırgalı :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919