Forever'a Tam Sezon Onayı, Selfie İptal!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1415379488.jpg

Amerika'nın önde gelen ulusal kanallarından olan ABC, yaptığı açıklamayla iki dizisinin geleceğiyle ilgili kritik kararı açıkladı.

Kanalın bu sezon yayına başlayan ve reytinglerde düşük performans gösteren yeni dizisi Forever, 22 bölümlük tam sezon onayı aldı. Bu durum sürpriz olarak karşılanırken dizi için kanalın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

ABC'nin diğer bir açıklaması ise bu sezon yayın hayatına başlayan komedi dizisi Selfie ile ilgili oldu. Düşük reytingler alan dizi beklendiği gibi iptal edildi. Selfie, 13 bölümde tamamlanacak ve kalan bölümler yayınlanmaya devam edecek...

Ekleme: 14 Kasım itibariyle dizi kanalın yayın akışından çıkarıldı.

Son düzenleme:
selfie için üzüldüm forever için sevindim

forever ın reytingindeki düşüklüğün sebebi başroldeki kadın oyuncu onun yerine yetenekli ve güzel bir kadın bulsalar eminim reyting iki katına çıkar ,dizide helva yapmak için her tür malzeme var ama şeker yok şekeride ekleseler muhteşem bişey olur :)

Forever sürpriz oldu ama taktikseldir herhalde, ben ikinci sezon ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Herhalde belli bir çizginin altına inmiyor diye boşluk doldurma amaçlı kullanacaklar. Yoksa ABC gibi bir kanalda 1.2 civarı reytinglerde dolaşan dizinin yeni sezon onayı alma ihtimali neredeyse yok. :)

Selfie'nin reytinglerde başarısız olması pek hoş olmadı tabii ama 13 bölüm de yeterli. Zaten dizinin konusu çok geniş değil, devam etse belki de biz bırakmak isteyecektik. :):)

Forever. :Z

İngilizcedede en sevdiğim kelimedir zaten, bir cool duruşu var bir asilliği var. :D

Selfie sürpriz olmadı, böylece sezonun 4. iptali de gerçekleşmiş oldu. Olan Karen'a oldu yani... :)

Forever'in onayına ise şaşırdım, ama yerini dolduracak bir şey bulamadılar galiba. Yoksa başka bir açıklaması olamaz bunun... :)

Ah selfie :( Hep adından kaybettin zaten. Adı başka bişey olsaydı eminim tutardı, yoksa romantik komedi olarak güzel bi dizi. A to Z'deki Andrew'un çaliştiği yere Selfie ekibini koyacaksın ki dizi adının hakkını "tam" versin:(

Karen Gillan'ı daha güzel bi dramada John Cho reyizi de FlashForward gibi aksiyon/bilim-kurguda görmek isterim :X

Ah selfie :( Hep adından kaybettin zaten. Adı başka bişey olsaydı eminim tutardı, yoksa romantik komedi olarak güzel bi dizi. A to Z'deki Andrew'un çaliştiği yere Selfie ekibini koyacaksın ki dizi adının hakkını "tam" versin:(

Karen Gillan'ı daha güzel bi dramada John Cho reyizi de FlashForward gibi aksiyon/bilim-kurguda görmek isterim :X
A to Z den zelda yı, selfie den eliza yı, ve de manhattan ın gülü dana yı yanyana getirip aynı dizide oynatacaksın o dizinin reyting sisteminde ibresi 80 e vurur :) ama adamlar işi bilmiyor:)

Selfie zaten tereddüt yaşadığım bi diziydi bitmesi iyi oldu, kalan bölümleri izlerim.

John Cgo reyizi kendine yakışacak bi komedi de görürüz inşallah.