İngiliz Downton Abbey - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
havası batsın :)
anna ondan daha tatlı kadın :) yalnız ona da opera eşliğinde tecavüz ettiler:) o neşeli kızın psikolojisi bozuldu ?
topal kocasıda opera dinliyor.. mal, arkayı kaldırsa kadını kurtaracaktı:)
pek spoiler değil
tecavüz olayı sakız gibi uzucak.ss

@OzaN yarıda bıraktı :)

sfu yu @sürgünüm @Forumdash @yatutarsa ve ben sonuna kadar götürdük arada iki kişi de fire verdi :)

imdb puanına bak dizi 9 puan ortalamasıyla kalitesini belli ediyor senin glu glu vak vak gibi arkasıyla çam devirmiyor :)
imam mescit dershane birliğini takmiyim abd dekiler kendi dizilerine basiyi 10u abd dışına gelsin 1-2-3-4 :)))) zaten kendi ergen dizileri bile 8.5 alabiliyor:X

@OzaN yarıda bıraktı :)

sfu yu @sürgünüm @Forumdash @yatutarsa ve ben sonuna kadar götürdük arada iki kişi de fire verdi :)

imdb puanına bak dizi 9 puan ortalamasıyla kalitesini belli ediyor senin glu glu vak vak gibi arkasıyla çam devirmiyor :)
Bugüne kadar hiçbir diziyi yarıda bırakmadım dicem ama senin yüzünden @Forumdash'ın dizisini yarıda bırakmak zorunda kaldım o zamanlar can sıkıntısına tek başıma izleyemedim. :(

imam mescit dershane birliğini takmiyim abd dekiler kendi dizilerine basiyi 10u abd dışına gelsin 1-2-3-4 :)))) zaten kendi ergen dizileri bile 8.5 alabiliyor:X
senin ergen dizin glu glu nun imdb puanı 6.8 :))
demekki kendi ergen dizilerine torpil yapmıyorlar :)

Bugüne kadar hiçbir diziyi yarıda bırakmadım dicem ama senin yüzünden @Forumdash'ın dizisini yarıda bırakmak zorunda kaldım o zamanlar can sıkıntısına tek başıma izleyemedim. :(
forumdash ın hangi dizisiydi yarıda bıraktığın ? :)

@Çiğdem- in supertotonatural i 8.7 :)))
süpernaturmort ilk sezonlarının hatrına birde türünün ilk olması hatrına yüksek puanlı :) gerçi çok fazla uzattılar bence ama yinede orjinal yani taklit değil :)

İzledik ya seninle ilk 2 bölümünü James Spader'in başrolde olduğu? :X
blacklist mi ? aman @Forumdash duymasın tekrar başlayın diye ısrar eder :))
o diziyide izleyeceğim geniş bir zamanda :))

süpernaturmort ilk sezonlarının hatrına birde türünün ilk olması hatrına yüksek puanlı :) gerçi çok fazla uzattılar bence ama yinede orjinal yani taklit değil :)
8 üstünde olan ço kergenik dizi var arrow,vampire diaries,pretty little liars,waliking dead liste uzar da gider :) önemli olan abd dekiler beğensin dizi uçuyi imam mescit dershane birliğinde :X

blacklist mi ? aman @Forumdash duymasın tekrar başlayın diye ısrar eder :))
o diziyide izleyeceğim geniş bir zamanda :))
Evet o dizi ben sana güvenip başlamıştım ama beni yarı yolda bıraktın? Tek başına da sarmadı. :)