Ünlü Oyuncular Ekrana Küsmeye Devam Ediyor!

- "Kıvanç Tatlıtuğ zaten 2015 Eylül'e kadar ekranda olmayacağını açıklamıştı şimdide dizinin kadın başrolleri 2015 Eylül'e kadar ekranda yokuz dedi."

+ Tmm.

@sokak sanati, seninle uğraşmadan geçmeyeceğim. :D

bu konudakı kişilerin ara verip vermemesi beni fazla ilgilendirmiyor
ben en çok beren ve meryemin ara vermesinden çok mutluluk duymuştum :F:F:F

bu kişilere çok gıcık olmuyorum ben yanı ara verselerde olur vermeselerde
ama beren ve meryem nekadar tv dünyasından uzak durursa okadar iyi bence :F:F
senin reaksiyon reyting oalrak tutmadı,kaçak orta gidiyor totişte diğerleri kötü,beyaz karanfil kötü oh olsun sana senin dizilerin yerine beren-meryem-öykü karayel gelecek :A

senin reaksiyon reyting oalrak tutmadı,kaçak orta gidiyor totişte diğerleri kötü,beyaz karanfil kötü oh olsun sana senin dizilerin yerine beren-meryem-öykü karayel gelecek :A
hiçç sorma sadece kurtlar vadisi kalıcak elimde galiba diğer dizilerim biticek bu yıl büyük ihtimal :T

Ben hala anlamadım.:F Cümlem doğru sorun ne.:D
Sanki karşındaki kişi "Kıvanç Tatlıtuğ ekrana ara vereceğini açıklamıştı" demişte, sende "Kıvanç Tatlıtuğ zaten 2015 Eylül'e kadar ekranda olmayacağını açıklamıştı" demiş gibi oldun. Ekstradan "şimdide dizinin kadın başrolleri 2015 Eylül'e kadar ekranda yokuz dedi" kısmını es geçmeyeyim. Tam anlatamadım ama anlayan anladı. :D

Sanki karşındaki kişi "Kıvanç Tatlıtuğ ekrana ara vereceğini açıklamıştı" demişte, sende "Kıvanç Tatlıtuğ zaten 2015 Eylül'e kadar ekranda olmayacağını açıklamıştı" demiş gibi oldun. Ekstradan "şimdide dizinin kadın başrolleri 2015 Eylül'e kadar ekranda yokuz dedi" kısmını es geçmeyeyim. Tam anlatamadım ama anlayan anladı. :D

Vallahi anlamadım. Hee bizzat ağızdan söylenmemiş olabilir. Onuda haberin daha inandırıcı olması ve geçmiş haberleri kaynak alarak yapıyorum.:D

Ayça Bingöl en kısa sürede görmek istediğim isimlerden biri. Kaliteli bir işle geri döner umarım.

Valla Farah hiç kümesinin ekranda çok bile kaldı 2 reyting alan dizi...
ayça bingöl haklı ama kanal d de olusa dizisi sonuç bu olur:d

Fahriye Evcen fiyatını yükseltiyor bence. Oyuncu pazarında fiyatını yükseltmenin birkaç yolu var.

Kıvanç Tatlıtuğ'a da tatil iyi gelir. Bu kadar çok ekranda yer almaması lazım Bihteri bulsun o tekrar :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919