38k beğeni vuhhuuuuv 😎 [HASHTAG]#nurbozar[/HASHTAG]
Mobilim ne yazıyor??kesin okuyun gençler 😱 özellikle özlem severler
https://eksisozluk.com/entry/46825357?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=bu tarz benim&utm_term=0
@mrt-06 @Ahmad @Forumdash @KayıpSehir @sokak sanati
nur bilerek mi elenecekmişo zaman bırakmam programı 🙄
biraz uzun spoi içine alayım
Neslihan Atagül ile Kemal arasında aşk başlamış diyorlar.![]()
Ayşenur mü bugün öyle bir foto gördüm.Bölüm güzeldi. Bu hafta ve Haftaya kim gidecek biliyorum ve büyük şok elenmiş bir yarışmacı tekrar dönecek ve yarışa dahil olacak!ve tabii ki o şanslı yarışmacıyıda biliyorum.
ne çok şey biliyorum.
![]()
yeteneğine paralel işlerÖzlem reyizin tweeti Tuba hakkında.
Özlem Özden @ozlemozum
Tuba Büyüküstün'ü kadın halimle ayıla bayıla izliyorum. Yok böle bi güzellik. Yüzü, gözü, kalbi çok güzel. Hep mutlu, hep başarılı olsun.
@*Dream* @-potterhead- @sokak sanati @Ahmad @xemrexxx @KayıpSehir @yatutarsa
Kalite kaliteyi çekermiş)))Özlem reyizin tweeti Tuba hakkında.
Özlem Özden @ozlemozum
Tuba Büyüküstün'ü kadın halimle ayıla bayıla izliyorum. Yok böle bi güzellik. Yüzü, gözü, kalbi çok güzel. Hep mutlu, hep başarılı olsun.
Özlem reyizin tweeti Tuba hakkında.
Özlem Özden @ozlemozum
Bölüm güzeldi. Bu hafta ve Haftaya kim gidecek biliyorum ve büyük şok elenmiş bir yarışmacı tekrar dönecek ve yarışa dahil olacak!ve tabii ki o şanslı yarışmacıyıda biliyorum.
ne çok şey biliyorum.
![]()
Tabiki Ayşenur kız gitti AB reytingi düştü programın)))Ayşenur mü bugün öyle bir foto gördüm.![]()
Tabiki Ayşenur kız gitti AB reytingi düştü programın)))
Görünen gerçekleri yazmışÖzlem reyizin tweeti Tuba hakkında.
Özlem Özden @ozlemozum
@*Dream* @-potterhead- @sokak sanati
@Ahmad @xemrexxx @KayıpSehir @yatutarsa
Dönsün iyi kavga çıkarıyor o gitti sazı özlem aldı geri alsın sazı))) eleneneler içinde reytingi olan tek o kızUmarım geri döner. Kızımız tarzdı ve geri dönmeli.![]()
Dönsün iyi kavga çıkarıyor o gitti sazı özlem aldı geri alsın sazı))) eleneneler içinde reytingi olan tek o kız