11 Kasım 2014 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1415815232.jpg

Amerika'da Salı gününün reytingleri belli oldu.

The Voice ve Chicago Fire ile NBC günü zirvede tamamlayan kanal olmayı başardı.

Hafta içinde iptal edilen Selfie düşük oranlar almayı sürdürürken kendisinden sonra yayınlanan Modern Family tekrarı da aynı oranları aldı. ABC'de bir diğer dizi Forever da düşük reytingler alırken kanalın en yüksek reyting alan dizisi Agents of S.H.I.E.L.D. de en düşük oranlarını aldı.

Çok kötü bir sezon geçiren Fox'ta Masterchef Jr. iyi iş çıkarmaya devam ediyor. New Girl ise geçen haftaki şaşırtıcı yükselişin ardından yeniden düşüş yaşadı.

CBS'te ise Person of Interest'in bugüne kadarki en düşük reytinglerine düşmesi dikkat çekti.

Günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00NBCThe Voice2.9/911.24
CBSNCIS2.3/717.41
FOXMasterChef Junior1.8/64.81
CWThe Flash1.4/43.4
ABCSelfie0.9/33.27
08:30ABCModern Family - R0.9/32.89
09:00CBSNCIS: New Orleans2.0/614.88
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.5/44.27
FOXNew Girl1.3/42.95
CWSupernatural0.9/32.19
09:30FOXThe Mindy Project1.0/32.45
10:00NBCChicago Fire2.2/79.09
CBSPerson Of Interest1.3/49.03
ABCForever1.0/34.21

Flash'ın yeri iyiydir, supernatural düşük almış, 200. bölüme yüklenir millet diye düşünüyordum. Agents'ın yeri zaten iyi daha neyine yükselsin, yükselmeyi hakediyor bence 3. bölümden sonra dizi acayip bir ivme yakaladı, harika gidiyorlar şuan. Forever'da düşmesin, 2. sezonu umuyoruz.

4 dizimide izlemedim, yorgunluktan dizi izleyecek halim yok, akk'yide geçmek istemiyorum. Yarın okuldan çekip hepsini bir izlerim. :T:

foreverı yediniz bitirdiniz @Çiğdem- @destere .ss yakında çiğdemin spn deki parlağı jensen ile bululşup çocuk yapacaklar reytingte.ss

flash o melun başrolle çok iyi gidiyi.ss

foreverı yediniz bitirdiniz @Çiğdem- @destere .ss yakında çiğdemin spn deki parlağı jensen ile bululşup çocuk yapacaklar reytingte.ss

aaaa biz napalım forever çokta kötü gitmiyor 1 reyting alıyor bence iyi olmalı 🙂🙂🙂

süpernatural gibi bir dizi 1 alamıyor sonucta ama geçen haftaya göre bu hafta yükselmiş 200.bölüme özel 1 reytingi çok az farkla kaçırmışız :Z:Z:Z

the flash çok yüksek reytinglerle başlamıstı az düştü ama şuan cw dizilerinden the flash ve arrow en yüksek reytingleri alıyor :love1::love1::love1:

daha ben izlemedim benim reyting katkım eklenmemiş hali bu ? bu akşam izlerim diziyi yarın sen gör forever ı :)

aaaa biz napalım forever çokta kötü gitmiyor 1 reyting alıyor bence iyi olmalı 🙂🙂🙂

süpernatural gibi bir dizi 1 alamıyor sonucta ama geçen haftaya göre bu hafta yükselmiş 200.bölüme özel 1 reytingi çok az farkla kaçırmışız :Z:Z:Z

the flash çok yüksek reytinglerle başlamıstı az düştü ama şuan cw dizilerinden the flash ve arrow en yüksek reytingleri alıyor :love1::love1::love1:
nitelik bakımından 1 reyting çok şeye bedel, her bir bir değildir :))