Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ya agalar ben mi benzetiyorum yoksa o mu ?

Shamir olabilir mi bu adam ?
aga gözde bi sıkıntı yoktur İnşallah :D

reaksiyonun hali ortada reytingleri berbat ee hainliğin sonu budur diyoruz yoksa bu dizi her türlü tutardı

işin o kısmını bi kenara bıraksak reaksiyon cidden müthiş bir dizi müzikleri sürükleyiciliğiyle müthiş ama tutmamasının nedeni
1.saçma bir karışıklık neyin ne olduğunu zor anlıyosun soğuluk var birazda
2.si de bizim gibi has vadicilerin tutumu bizim gibi sağlam vadici olmayanların bi karşıt tutumu olmaz fazla izlerler yine ama bizler ister istemez tavrımızı koyuyoruz

Son düzenleme:
@takas yakini görememe sorunum var :D Küçük yaştan beri cekiyorum artik gina geldi 2-3 senedir gözlük takmıyorum solda tembellik vardi atlattik Allahima Şükür. Sol 1.25 Sağ 0.25 saği 1.00 dusurmustum en son :D

aga gözde bi sıkıntı yoktur İnşallah :D

reaksiyonun hali ortada reytingleri berbat ee hainliğin sonu budur diyoruz yoksa bu dizi her türlü tutardı

işin o kısmını bi kenara bıraksak reaksiyon cidden müthiş bir dizi müzikleri sürükleyiciliğiyle müthiş ama tutmamasının nedeni
1.saçma bir karışıklık neyin ne olduğunu zor anlıyosun soğuluk var birazda
2.si de bizim gibi has vadicilerin tutumu bizim gibi sağlam vadici olmayanların bi karşıt tutumu olmaz fazla izlerler yine ama bizler ister istemez tavrımızı koyuyoruz
aga iki tespitinde doğru ilk olrak vadicilerin dik duruşu haklısın vadiye tercih etmedi kimse

ikinciside soğukluk doğru dizide hiç samimiyet yok başrol tekin de yavuz da çok itici ve yapmacık, ayrıca senaryo hiç de inandırıc değil gerçekçilik sıfır

aga iki tespitinde doğru ilk olrak vadicilerin dik duruşu haklısın vadiye tercih etmedi kimse

ikinciside soğukluk doğru dizide hiç samimiyet yok başrol tekin de yavuz da çok itici ve yapmacık, ayrıca senaryo hiç de inandırıc değil gerçekçilik sıfır
İzledin mi sonunda :D

Korkutuyorsa KIYAMET
Korkma Sende KIYAM et !
Hayırlı Geceler !

B2L5QJYIIAQGRs8.jpg