Mutlu Yıllar Kemal Sunal ve Ahmet Kural!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061
Bugün iki başarılı oyuncunun doğum günü.

Usta oyuncu Kemal Sunal 70, İşler Güçler ile Kardeş Payı'nın başarılı oyuncusu Ahmet Kural ise 32 yıl önce bugün (aslında 10 Kasım) dünyaya geldiler.

İki oyuncunun doğum günlerini tekrar kutluyoruz...

10341943_466285803510145_5768028607791484423_n.jpg

184603_kural_1.jpg

Son düzenleme:
Büyük üstad Kemal Sunal'ın ve Ahmet Kural'ın doğum günü kutlu olsun.

"Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ama Atatürk'ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem. 11 Kasım doğum günümdür."

Kemal Sunal'ı saygıyla anarken, Ahmet Kural'a ise nice mutlu yıllar diliyoruz... :)

Kemâl Sunal da, Ahmet Kural da, aslında 10 Kasım doğumlu. Kemâl Sunal, söylediği sözle bile Atatürk'e olan saygısını göstermişti. Ahmet Kural da, Beyaz Show'da doğum gününü bir gün önce ya da bir gün sonra kutladığı söylenmişti. Doğum günleri kutlu olsun. Kemâl Sunal'ı, komedinin Türkiye'deki üstadını da rahmetle anmış olalım.

kemal sunalı çok erken kaybettik :T atatürke saygı olarak dün açmamanıda takdir ettim:bhr:

benim dedeciğim yıl olarakta ay olarakta atatürkün öldüğü gün doğmuş
10 kasım 1938 doğumlu allah onada uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin inş:bhr:

kemal sunalı çok erken kaybettik :T atatürke saygı olarak dün açmamanıda takdir ettim:bhr:

10 kasım 1938 doğumlu allah onada uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin inş:bhr:
"Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ama Atatürk'ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem. 11 Kasım doğum günümdür."

Bu lafı Kemal Sunal söyledi, yani öyle bir amacım yoktu. O öyle söylediği için doğum günü de 11 Kasım olarak kabul edildi. Ahmet Kural da @Arslan Bey'in söylediğine göre bir gün önce veya sonra kutluyormuş doğum gününü. Yine de teşekkürler... :)

Dedenin de doğum günü kutlu olsun ayrıca, uzun ömürler dilerim... :)

Bu lafı Kemal Sunal söyledi, yani öyle bir amacım yoktu. O öyle söylediği için doğum günü de 11 Kasım olarak kabul edildi. Ahmet Kural da @Arslan Bey'in söylediğine göre bir gün önce veya sonra kutluyormuş doğum gününü. Yine de teşekkürler... :)

Dedenin de doğum günü kutlu olsun ayrıca, uzun ömürler dilerim... :)

10:05 ile 10:15 arasına bak. Ahmet Kural'la ilgili bilgilerde bu bilgi geçiyor. :)

Ay maşallah deden baya yaşamış lo 76 yıl vuhuu o kadar Yasarsam yeter :bhr:

Ay maşallah deden baya yaşamış lo 76 yıl vuhuu o kadar Yasarsam yeter :bhr:
durr cnm 100 e kadar yolu var 24 yıl daha basımızdan allah eksik tutmasın dedemi inş ben bile 50 yasına gelmiş gibi oluyorum hahaha :F:F:F

ahhh dedecim tamda atatürkün öldüğü günde doğmuş büyük tesadüf yanı 🙂🙂🙂

durr cnm 100 e kadar yolu var 24 yıl daha basımızdan allah eksik tutmasın dedemi inş ben bile 50 yasına gelmiş gibi oluyorum hahaha :F:F:F

ahhh dedecim tamda atatürkün öldüğü günde doğmuş büyük tesadüf yanı 🙂🙂🙂
Deden neyle besleniyor aynisindan istiyorum :F

Kemal Sunal çok büyük bir efsanedir yerini kimse kesinlikle dolduramaz o her zaman Türk halkı için ap ayrı bi yerdedir. Gerçekten zamansız kaybettik keşke hala onu izleyebilme şerefine nail olsaydık
onunla hemşeri olduğum içinde gurur duyuyorum hala filmleri onlarca kanalda her gün yayınlanıyor bunun ne eşi vardır ne benzeri

bu kadar güldüren bir adamın ağladığı zamanda ağlatması gerçekten tuhaf bi duygudur onun ağladığı veya üzüldüğü bi videoyu izlediğimde gözlerim doluyor hemen
Allah mekanını cennet etsin İnşallah

Ahmet Kurala mutlun yillar diliuyorum daha nice guzel yillara
Kemal Sunali saygiyla aniyoruz.Allah rahmet eylesin