- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Panpa Hatırla Sevgili siyasi bir diziydi hatırlatırım.reytingle öyle demiyisen öyle demeye devam et
![]()
Panpa Hatırla Sevgili siyasi bir diziydi hatırlatırım.reytingle öyle demiyisen öyle demeye devam et
![]()
biliyoruz herhalde her bölümünü izledikPanpa Hatırla Sevgili siyasi bir diziydi hatırlatırım.![]()
Dizide aşk sahnesi 1 bölümde toplasan 10 dakikadır, geri kalanı siyasi sahnelerden oluşuyordu. Eminim kimse birşey anlamayıp sıkılmışlardır.biliyoruz herhalde her bölümünü izledik))
ama bu geçen sene uek,kurt seyit,merhamet,tatar ramazan,bhuv varken mbc nin en çok izlenen dizisi olmasını engellemedi))
sıkılsalar izlemezlerdiDizide aşk sahnesi 1 bölümde toplasan 10 dakikadır, geri kalanı siyasi sahnelerden oluşuyordu. Eminim kimse birşey anlamayıp sıkılmışlardır.![]()
Laa ne AB'sinden bahsediyonyanlız adamın hatırla sevgilisi de gönülçeleni ka izlendi mbc @sürgünüm
atv ağır total olan halini düzeltmek için ab lik isimlerle çalışıyor demek@Forumdash
şimdi de olur ne varLaa ne AB'sinden bahsediyonAGB döneminde oyunculuktan yoksun birini sırf avrupada yaşıyor diye AB yaptılar diye ab olunmuyor.AB'de yaşamış sadece
Resmen ölü proje, atv bu ay zaten totalde 4.kanal AB'de 5.kanal olarak çıkacaktır![]()
Sedef'le yakışırlar.konusunu bilmiyorum ama canselin yananı yakışan biri olmalı isimler arasında bunlar olmalı
aslı tandoğan azra akın sedef avcı aslı enver
Ekli dosyayı görüntüle 40259Ekli dosyayı görüntüle 40260
Ekli dosyayı görüntüle 40261 Ekli dosyayı görüntüle 40262
Ekli dosyayı görüntüle 40264 kkEkli dosyayı görüntüle 40265
liste sıralamasına göre 1 sedev avcı
2 aslı enver
3 azra akın
bana göre bu üçünden birini seçmeliler özellikle aslı enver olmalı
diyerleride harika bence
konusunu bilmiyorum ama canselin yananı yakışan biri olmalı isimler arasında bunlar olmalı
2 aslı enver
3 azra akın
diyerleride harika bence
aslı enverden uzak dursunkonusunu bilmiyorum ama canselin yananı yakışan biri olmalı isimler arasında bunlar olmalı
2 aslı enver
3 azra akın
diyerleride harika bence
Nehir yaşlı gelir bencepelin akil boşta oda olabilir yada nehir Erdoğan da oda boşta
Ekli dosyayı görüntüle 41295 Ekli dosyayı görüntüle 41296
Ekli dosyayı görüntüle 41297 Ekli dosyayı görüntüle 41298
aklıma gelen bunlar iyi seçim yapılmalı günüde hafta içi olmalı hele cuma günü olmalı