İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Dünkü bölümün geri kalanına bakıyorum. Galiba en çok alkışı Aycan ve Nurcan aldı.:Z

Senin Nurcan'ın saçlar gitmiş. :D
Nur'un bu hafta ciddi ciddi gideceğine inanıyorsun? 😱

Ekşi öyle diyormuş @aserat54 öyle dedi ben inanıyorum.:Z

Çok daha tatlı olmuş bebeğim.:love1:

Nur'a gelen alkışları duymadın mı? 😱 Stüdyo yıkılıyodu. :Z [HASHTAG]#NurBozariKiskananlarCatlasin[/HASHTAG] :A
Biraz alıştırın bu duruma bence kendinizi.:A [HASHTAG]#nurbozaringidissurecibaslasin[/HASHTAG]

Ayrıca dün akşam en çok Nurcan ve Aycan alkış almış.:Z Fragmanıda zilemeni tavsiye ederim. Nur'u nasıl kapak etmiş Jüriciğim.:love1:

Avucunuzu yalayın artık sizde.:Z Ayrıca dizi teklifi gelmiş oyuncu oalcak kız Show TV'de.:F

Biraz alıştırın bu duruma bence kendinizi.:A [HASHTAG]#nurbozaringidissurecibaslasin[/HASHTAG]

Ayrıca dün akşam en çok Nurcan ve Aycan alkış almış.:Z Fragmanıda zilemeni tavsiye ederim. Nur'u nasıl kapak etmiş Jüriciğim.:love1:

Avucunuzu yalayın artık sizde.:Z Ayrıca dizi teklifi gelmiş oyuncu oalcak kız Show TV'de.:F
.ss nur giderse daha da izlemem programı :T:

:F:F çok iyi analiz olmuş

pazar günleri ailesi ziyarete geldiği için programa ara veriyor. pazartesi yeniden başlatıyor.

birde Öykü Serter:bhr:

şaka gibiymiş.:kiki: Evet biri ağlatmış bunu buda konsept dışı gelmiş. Nihat Doğan ağlatmış olabilir.:)

çirkin mi 😱 😱

evet.🙄 sen karıştırmıyorsun dimi.:F