Kurtlar Vadisi'nin Akıbeti Hala Muamma!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önce Necati Şaşmaz iyi olsun gerisi boş.

Bana yurt dışına gönderilmesi daha mantıklı geldi bakalım nasıl bir karar çıkacak :)

evvet aga , bu badireyide atlatırız inşallah sağ salim usta sağlığına tam kavuşsun da herşeyden önemlisi o
en sağlamı odur aga rahatladım biraz ama resmi açıklama gelse de kesin emin olsak
orası öyle tabi herşeyin başı sağlık

en sağlamı odur aga rahatladım biraz ama resmi açıklama gelse de kesin emin olsak
orası öyle tabi herşeyin başı sağlık
aga beni tek düşündüren usta nın; bu hain tayfaya kızıp ben dimdik ayaktayım demek için tam iyileşmeden sahalara dönmesi inşallah öyle birşey yapmaz sabredip tedavi sürecinin bitmesini bekler

aga beni tek düşündüren usta nın; bu hain tayfaya kızıp ben dimdik ayaktayım demek için tam iyileşmeden sahalara dönmesi inşallah öyle birşey yapmaz sabredip tedavi sürecinin bitmesini bekler
aga zaten kendine gelir gelmez sete döneceğini söylemiş yalanmıdır doğrumudur bilemem ama öyle bi haberde vardır usta meydanı bırakmaz aga erken dönecektir

aga zaten kendine gelir gelmez sete döneceğini söylemiş yalanmıdır doğrumudur bilemem ama öyle bi haberde vardır usta meydanı bırakmaz aga erken dönecektir
aga usta ya çok üzülüyorum böyle bir insana bu yapılanları reva görenlere yazıklar olsun diyorum

AMİN aga biz her zaman arkasındayız her zaman
işte necati şaşmaz ı diğerlerinden ayıran en önemli olay bu biz hiçbir beklentimiz olmadan kayıtsız şartsız seviyoruz necati şaşmaz ı kendi ailemizden birisiymiş gibi görüyoruz bu kolay kolay kimseye nasip olmaz

işte necati şaşmaz ı diğerlerinden ayıran en önemli olay bu biz hiçbir beklentimiz olmadan kayıtsız şartsız seviyoruz necati şaşmaz ı kendi ailemizden birisiymiş gibi görüyoruz bu kolay kolay kimseye nasip olmaz
aga melek gibi adam ya sevilmez mi Necati abi
yıllarını vadiye verdi milyonların sevgilisi ustamızzz

Yahu dublörle falan olacak iş mi bu millet zaten Necati Şaşmazın kaza yaptığını biliyor 1 ay yayınlanmasa be olacak sanki her kafadan bir ses çıkmış sağlık herşeyden önemli ayrıca 1 ay akif izleyeceğime yeni bölümleri beklerim daha iyi.

Her Kafadan Ses Çıkmış Hangisinin Neyi Doğru Söylediği Bilinmiyor. O Yüzden Resmi Açıklamayı Beklemek Lazım.

Yahu dublörle falan olacak iş mi bu millet zaten Necati Şaşmazın kaza yaptığını biliyor 1 ay yayınlanmasa be olacak sanki her kafadan bir ses çıkmış sağlık herşeyden önemli ayrıca 1 ay akif izleyeceğime yeni bölümleri beklerim daha iyi.
aga usta 2 haftaya döner bence fazla ara vereceğini sanmam ama sağlığı iyi olduktan sonra dönmesini istiyoruz hepimiz

Ali Buhara Mete @alibuhara · 16 sa. 16 saat önce
Dizimiz Kurtlar Vadisi Pusu ara vermeksizin devam edecektir. Necati beyin sağlık durumu gayet iyi. Asılsız haberlere itibar etmeyiniz.

arkadaşlar en başından beridir söylüyorum necati şaşmazın şubat ayından önce dizide rol alması imkansızdır bence 2 hafta sonra 3 hafta sonra nereye dönüyor robot değilki bu adam çenesi kırılmıs adam 5 hafta pipetle falan beslenicek gibi kendine gelmesi 5 hafta kendine gelince 5 haftada iyileşme sürecine girilicekmiş yanı kendine gelir gelmez hemen koşup gelmicek 5 haftada iyileşme sürecine girilik 10 hafta necati bey yok yanı 10 haftada ne demektir
2 ay 15 gün diyelim yanı ocaktan önce dönmesi imkansız ocağın 15 gibi hazır duruma gelmeye baslayacak ama o son haftalarıda bence riske atmaz ve şubtın ilk haftasındakı perşembe geri döner yanı kasım aralık ocak 3 ay necati beyi ben beklemiyorum şubatın ilk haftasındakı perşembe günü bekliyorum ve vadinin 3 ay ara verme durumu söz konusu değildir
zaten ellerinde bölüm olmasına rağmen geçen hafta ara vermesinin sebebi necati beysiz yol haritesı çizmek içindi geçen hafta ara verdiler bu haftada stok bölümü vericekler 2 hafta zaman kazanmıs oldular bu 2 haftada necati olmadan bu 3 ay süreyi nasıl geçirirler şuan onu düşünüyorlar yol ahritası çiziyorlar necati beyin bu bölümdekı kaza sahnesinden sonra polattan bence kimse haber alamıcak öldümü kaldımı iz falan bulamıcak polisler ve bu sayede polat sırra karışıcak işte polatın diziye ara vermesi senaryo gereği bukadar basit🙂

Kanal D ne yapar eder yayınlatır diziyi.
Polat'ı yollar mı eder mi artık ama yayınlatır.