ali buhara mete söylemiş aga , bu badireyide atlatırız inşallah sağ salim usta sağlığına tam kavuşsun da herşeyden önemlisi o @takasset vadisi mi aga
Son düzenleme:
ali buhara mete söylemiş aga , bu badireyide atlatırız inşallah sağ salim usta sağlığına tam kavuşsun da herşeyden önemlisi o @takasset vadisi mi aga
en sağlamı odur aga rahatladım biraz ama resmi açıklama gelse de kesin emin olsakevvet aga , bu badireyide atlatırız inşallah sağ salim usta sağlığına tam kavuşsun da herşeyden önemlisi o
aga beni tek düşündüren usta nın; bu hain tayfaya kızıp ben dimdik ayaktayım demek için tam iyileşmeden sahalara dönmesi inşallah öyle birşey yapmaz sabredip tedavi sürecinin bitmesini bekleren sağlamı odur aga rahatladım biraz ama resmi açıklama gelse de kesin emin olsak
orası öyle tabi herşeyin başı sağlık
aga zaten kendine gelir gelmez sete döneceğini söylemiş yalanmıdır doğrumudur bilemem ama öyle bi haberde vardır usta meydanı bırakmaz aga erken dönecektiraga beni tek düşündüren usta nın; bu hain tayfaya kızıp ben dimdik ayaktayım demek için tam iyileşmeden sahalara dönmesi inşallah öyle birşey yapmaz sabredip tedavi sürecinin bitmesini bekler
aga usta ya çok üzülüyorum böyle bir insana bu yapılanları reva görenlere yazıklar olsun diyorumaga zaten kendine gelir gelmez sete döneceğini söylemiş yalanmıdır doğrumudur bilemem ama öyle bi haberde vardır usta meydanı bırakmaz aga erken dönecektir
bizde üzülüyoruz aga adam gibi adam lafının karşılığıdır Necati Şaşmaz herşeyin en iyisini hakediyoraga usta ya çok üzülüyorum böyle bir insana bu yapılanları reva görenlere yazıklar olsun diyorum
evet adam gibi adam cümlesinin hakkını veren bir insan; Allah yar ve yardımcısı olsun.bizde üzülüyoruz aga adam gibi adam lafının karşılığıdır Necati Şaşmaz herşeyin en iyisini hakediyor
AMİN aga biz her zaman arkasındayız her zamanevet adam gibi adam cümlesinin hakkını veren bir insan; Allah yar ve yardımcısı olsun.
işte necati şaşmaz ı diğerlerinden ayıran en önemli olay bu biz hiçbir beklentimiz olmadan kayıtsız şartsız seviyoruz necati şaşmaz ı kendi ailemizden birisiymiş gibi görüyoruz bu kolay kolay kimseye nasip olmazAMİN aga biz her zaman arkasındayız her zaman
aga melek gibi adam ya sevilmez mi Necati abiişte necati şaşmaz ı diğerlerinden ayıran en önemli olay bu biz hiçbir beklentimiz olmadan kayıtsız şartsız seviyoruz necati şaşmaz ı kendi ailemizden birisiymiş gibi görüyoruz bu kolay kolay kimseye nasip olmaz
aga usta 2 haftaya döner bence fazla ara vereceğini sanmam ama sağlığı iyi olduktan sonra dönmesini istiyoruz hepimizYahu dublörle falan olacak iş mi bu millet zaten Necati Şaşmazın kaza yaptığını biliyor 1 ay yayınlanmasa be olacak sanki her kafadan bir ses çıkmış sağlık herşeyden önemli ayrıca 1 ay akif izleyeceğime yeni bölümleri beklerim daha iyi.