Pelin Karahan'ın Baby Shower Partisi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,030
Puanı
1,061
Yakında doğum yapacak güzel oyuncu Pelin Karahan için Baby Shower partisi düzenlendi.

Partiye katılan isimler arasında manken-sunucu Özge Ulusoy ve oyuncu Merve Boluğur da vardı.Özge Ulusoy instagramdan paylaştığı resimle keyifli partiyi duyurdu.
pelsin-karhan_8884.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @gizem ak @Nisa @denizz19 @Reytinger @cookies @*YıldırıM*

@Çiğdem- ne bilsin evde kalmış kız daha evlenecek de hamile kalacak da çocuk için parti yapacak da imkansız o iş :F
Garip bi partiymis kafayi yiyor bu genç kizlar lo dogmamis bebeğe banyo partisi @Çiğdem- snde boylemisin :kiki:

Aa bende pelinin sağ tarafindakimi diye düşündüm :)

hayırrr ne evde kalmasııııı oda olur zamanı gelince elbet @xemrexxx e bakma sen @cookies o beni kıskanıyor :F:F:F

Zaten konumuz o degil konumuz sende boyle saçma seyler yapcanmi kız artik oyuncak bebek yikama partisi verirsin :F
hayırr böyle saçma şeyler yapmam ben o bebeğe acıyorum doğduktan sonra haha:F:F
birde beni çevrem peline benzetiyor bu çatlağın nesine ebnzetiyorlarsa artık:F

Hahahha aynen dogduktan sonra yapsa anlarim ama doğmadan yapiyor :) Heralde oyuncak bebek yikiyorki bunu kardesimde küçükken yapıyordu :)

ben de senin annene acıyorum senin evde kalmışlığın onu da etkiliyor millet arkasından konuşuyordur ne biçim anne bu düzgün yetiştirememiş kızı,evde kalmışş kız annesi diye :F

Şu ünlülerde parti düzenlemeye yer arıyor isme bak Baby Shower ,ayrıca @cookies bebek banyosu anlamında değil,ingiliz ve amerikan kültüründe doğacka bebeğe hediyerler verme olarak geçer,de biz türküz bunlarda soyunu sopunu unuttu iyicene...

Şu ünlülerde parti düzenlemeye yer arıyor isme bak Baby Shower ,ayrıca @cookies bebek banyosu anlamında değil,ingiliz ve amerikan kültüründe doğacka bebeğe hediyerler verme olarak geçer,de biz türküz bunlarda soyunu sopunu unuttu iyicene...
Aaa o zaman keske adı baby gift olsaydi karıştıriyor insan :)
Neyse bu arada iyi geceler :)