İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Ben yarışmayla ilgilenmiyorum, ama daha önce ortaya çıkan bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Malum forumda bir sürü takipçisi var. Sürprizin bozulmamasını isteyenler, bakmasınlar. Ben "spoiler" olarak yazıyorum...

Bu akşam Meltem isimli yarışmacı elenecekmiş Twitter ve Ekşi'de söylenenlere göre. Gelecek haftanın eleneni ise Nur olacakmış. Öykü Serter ve Nihat Doğan ile tartışıp Serter'i ağlatmış, Nur da gelecek hafta konsepte uygun olmayan bir kot-tişört kombiniyle gelecek ve jüriden kendisini elemesini rica edecekmiş. Kısacası, Meryem ve Nur'a güle güle...
Dediğim gibi izlemiyorum programı, hiç ilgimi çekmiyor. Ama takipçileri çok olunca paylaşayım dedim. Hadi kolay gelsin...

@Ahmad, @sokak sanati, @Yiğitt, @KayıpSehir... :)
Meltem tamamda Nur giderse izlemem. :(
😱 :T: :T

Meltem tamamda Nur giderse izlemem. 😱 :T: :T
Keşke spoiler olarak söyleseydin, ben bile saklamak için büyük çaba gösterdim... :)

Meltem tamamda Nur giderse izlemem. 😱 :T: :T
Keşke spoiler olarak söyleseydin, ben bile saklamak için büyük çaba gösterdim... :)
Burası yorum konusu bir sorun olmaz. :)
Survıvor zamanında açık açık söylüyorduk bir sorun olmuyordu. :)
Yinede düzenledim ben. :D
Zaten herkese bakacak. :)

Ben yarışmayla ilgilenmiyorum, ama daha önce ortaya çıkan bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Malum forumda bir sürü takipçisi var. Sürprizin bozulmamasını isteyenler, bakmasınlar. Ben "spoiler" olarak yazıyorum...

Bu akşam Meltem isimli yarışmacı elenecekmiş Twitter ve Ekşi'de söylenenlere göre. Gelecek haftanın eleneni ise Nur olacakmış. Öykü Serter ve konuk jüri Nihat Doğan ile tartışıp Serter'i ağlatmış, Nur da gelecek hafta konsepte uygun olmayan bir kot-tişört kombiniyle gelecek ve jüriden kendisini elemesini rica edecekmiş. Kısacası, Meltem ve Nur'a güle güle...
Dediğim gibi izlemiyorum programı, hiç ilgimi çekmiyor. Ama takipçileri çok olunca paylaşayım dedim. Hadi kolay gelsin...

@Ahmad, @sokak sanati, @Yiğitt, @KayıpSehir... :)

Hadi yaa ikisi gidince programa tad tuz gelecek gibi.:A

Demek nura teklifler var. genelde yarışmaların birincilerinden bir cacık olmuyor))) kiz hakli)))

Aynen. Ben de 21.20 gibi özet biter düşünüyordum. :)

Baktım geçtiğimiz hafta özet 21.10'da bitmiş. :D Ama ben de daha geç bitmişti gibi diye hatırlıyordum. :D
O zaman 21.10'da bitip reklama girmiştir 21.30 gibi başlamıştır neyse 15 DK'dan bi şey olmaz herhalde yani umarım. :D

Seda Sultan varmış bugün, açtım izliyorum çok renkli bir program, beğendim :)

Yine mi defile finale doğru geri dönerim ben.:D

Ezgi'ye helal olsun.:D

Gizem'den hiç olmamış Ajda Pekkan.:( Özellikle yüzü kötü.

Bir ben beğenmedim galiba.:(

Son düzenleme:
Ayşegül büyük eğlendirdi beni.:F

Ayşegül 5'leri topluyor.:Z

Seda'ya bak sen.:F Ayşegül'ün fanlar çoğalacak.:Z

Ayşegül2ün kıvırtarak yürümesi olay resmen.:F Kıvırtan İmparator .:F

Tuğçe'de iyiydi. Çok cesur gerçekten kız. Dalga geçenlere büyük kapak yapmış.:F

Tuğçe iyi kullandı durumu.:D

Son düzenleme: