Kara Para Aşk'a Bir Eleştiri de İmparator'dan

Dizinin Pelo'su (İlkin Tüfekçi) bile daha çok üzülmüş Ömeri'in vurulmasına. Tuba gerçekten o duyguyu verememiş.

Ibrahim Tatlises Karadayida buna benzer sahneyi ve ozellikle Berguzarin performansini ovmustu.Aglattin beni hakime hanim,helal Berguzar diye bir twit atmisti)

Sahneyi izlemiştim geçenlerde. Rezaletti tek kelimeyle. Tuba kötüydü, duyguyu yansıtamadı evet ama senarist ve yönetmenin daha çok suçu var bence o sahnenin kötü olmasında.

tubadan duygu alabiliyon demek normalde anlat panpa dinliyoz:X @Çiğdem- :F
aşk sahnesinde engin öyle bir bakıyorkı yanı buz olsa eritir ama tuba okadar donuk bakıyorkı engine sinirden kudurorum ayoll taş olsan parçalanırsın enginin o tutkulu bakıslarından kadın hala donuk donuk bakıyor kuduruyorum :kizgin::kizgin::kizgin:

aşk sahnesinde engin öyle bir bakıyorkı yanı buz olsa eritir ama tuba okadar donuk bakıyorkı engine sinirden kudurorum ayoll taş olsan parçalanırsın enginin o tutkulu bakıslarından kadın hala donuk donuk bakıyor kuduruyorum :kizgin::kizgin::kizgin:
belli sen parçalanmışsın o bakışlarla:F

belli sen parçalanmışsın o bakışlarla:F
hahahah bak mesala berguzer bu bakımdanda çok üstün tubadan bir berguzerin kenana olan bkıslarını seyredin işteee tutkulu bir kadının bakışlarını okadar güzell yansıtıyorkıı berguzer bu konuda hakkını yiyemem çok başarılı o sahnelerde 🙂🙂🙂
ama tuba sankı babasının zoruyla enginle görüşüyormuş gibi bakıyor çocuğa :F:F

hahahah bak mesala berguzer bu bakımdanda çok üstün tubadan bir berguzerin kenana olan bkıslarını seyredin işteee tutkulu bir kadının bakışlarını okadar güzell yansıtıyorkıı berguzer bu konuda hakkını yiyemem çok başarılı o sahnelerde 🙂🙂🙂
ama tuba sankı babasının zoruyla enginle görüşüyormuş gibi bakıyor çocuğa :F:F
seni oynatmalı engine nasıl bakarsın Allah bilir :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919