onu herkes biliyi zati eski haber o
Ama konu yine o sahneden bahsediyor o sahnede @destere elifi oynasaydi daha iyiydionu herkes biliyi zati eski haber o![]()
pelo silahı öyle kaptırdıktan sonra insan içine çıkmasın benceDizinin Pelo'su (İlkin Tüfekçi) bile daha çok üzülmüş Ömeri'in vurulmasına. Tuba gerçekten o duyguyu verememiş.
Sahnenin tamamını izlemedim. Sadece Ömer'in vurulma sahnesini izledim.pelo silahı öyle kaptırdıktan sonra insan içine çıkmasın bence![]()
ilk sayfada video var altlardaSahnenin tamamını izlemedim. Sadece Ömer'in vurulma sahnesini izledim.
Nasıl kaptırdı silahı?
Bakıyorum hemenilk sayfada video var altlardaadam itiyor belinden silahı kapiyi ömeri vuriyi
Ouvv naptın sen Pelo ya? Gerçekten insan içine çıkmamalıilk sayfada video var altlardaadam itiyor belinden silahı kapiyi ömeri vuriyi
tubadan duygu alabiliyon demek normalde anlat panpa dinliyozSahneyi izlemiştim geçenlerde. Rezaletti tek kelimeyle. Tuba kötüydü, duyguyu yansıtamadı evet ama senarist ve yönetmenin daha çok suçu var bence o sahnenin kötü olmasında.
aşk sahnesinde engin öyle bir bakıyorkı yanı buz olsa eritir ama tuba okadar donuk bakıyorkı engine sinirden kudurorum ayoll taş olsan parçalanırsın enginin o tutkulu bakıslarından kadın hala donuk donuk bakıyor kuduruyorum
belli sen parçalanmışsın o bakışlarlaaşk sahnesinde engin öyle bir bakıyorkı yanı buz olsa eritir ama tuba okadar donuk bakıyorkı engine sinirden kudurorum ayoll taş olsan parçalanırsın enginin o tutkulu bakıslarından kadın hala donuk donuk bakıyor kuduruyorum![]()
hahahah bak mesala berguzer bu bakımdanda çok üstün tubadan bir berguzerin kenana olan bkıslarını seyredin işteee tutkulu bir kadının bakışlarını okadar güzell yansıtıyorkıı berguzer bu konuda hakkını yiyemem çok başarılı o sahnelerde 🙂🙂🙂belli sen parçalanmışsın o bakışlarla![]()
seni oynatmalı engine nasıl bakarsın Allah bilirhahahah bak mesala berguzer bu bakımdanda çok üstün tubadan bir berguzerin kenana olan bkıslarını seyredin işteee tutkulu bir kadının bakışlarını okadar güzell yansıtıyorkıı berguzer bu konuda hakkını yiyemem çok başarılı o sahnelerde 🙂🙂🙂
ama tuba sankı babasının zoruyla enginle görüşüyormuş gibi bakıyor çocuğa![]()
ahhhhh ahhhh keşkeeeeseni oynatmalı engine nasıl bakarsın Allah bilir![]()