ben detaylarını bilmiyorum cnm sonucta reaksiyon ekibi öyle açıkladı 🙂🙂🙂çiğdem oda reklam kokan hareket kurtlar vadisi halan en pahalı yapım ne yani star reaksiyona 2 miyon para mı ödüyor, o haberlerde sırf reklam için çıkmıştı
ben detaylarını bilmiyorum cnm sonucta reaksiyon ekibi öyle açıkladı 🙂🙂🙂çiğdem oda reklam kokan hareket kurtlar vadisi halan en pahalı yapım ne yani star reaksiyona 2 miyon para mı ödüyor, o haberlerde sırf reklam için çıkmıştı
ama star dan ses çıkmadı yani asperagas reklam içindi o haberlerben detaylarını bilmiyorum cnm sonucta reaksiyon ekibi öyle açıkladı 🙂🙂🙂
Benim konuma bunu yazsan, konuyu yoruma kapattırırdımHer dizi bir gün bitecektir.![]()
Ayol neyi para ediyoki basrolde kenan ve berenmi var yok.@cookies kurtlar vadisiydi en pahalı dizi ama reaksiyon vadiyi bu alanda geçti şuan türkiyenin en pahalı yapımı reaksiyon durumunda 🙂🙂🙂
@xemrexxx bu sezon reaksiyon bence dişini sıkmalı seneye akradayı yokkende şanslarını ilk 5 hafta denemeliler bence yine olmuyorsa bitirirler ama kaadayı yokluğüunda kesinlikle denenmesi lazım bu dizinin belkı ozaman şansı olur 🙂🙂🙂
nesini duyucan ilk 3 sezon my daha pahalıydı son sezon vadi daha 100 bin lira daha pahalı olduAyol neyi para ediyoki basrolde kenan ve berenmi var yok.
Oyle pahali mekanlardada cekilmiyor neyine masraf yapti bunlar
@xemrexxx duymasin my daha pahali çünkü kvpden galiba simdi gider 1000 my konusu açar![]()
![]()
Bu dizinin şansı yok.
O gün haberini açtım ve araştırdım.
Dizi böyle giderse her türlü bitecek.
Ben sen miyim.twitter ergenlerinin uydurmasını açtın![]()
olamazsın zatiBen sen miyim.![]()
Kimsenin eşi benzeri yok zaten.olamazsın zatitek ağır ab siyim forumun eşim benzerim yok
![]()
revan ağır ab değil
Yok artık 😱 😱 bu dizinin abde 1. Totalde ilk 3 te abc1 dede ilk 2 de olmasi lazimki bitmesinDizi gayet iyi oranlar alıyor.
O senin fikrin bu benim fikrim.Yok artık 😱 😱 bu dizinin abde 1. Totalde ilk 3 te abc1 dede ilk 2 de olmasi lazimki bitmesin![]()