Reaksiyon Dizisi Bitmeyecek!

çiğdem oda reklam kokan hareket kurtlar vadisi halan en pahalı yapım ne yani star reaksiyona 2 miyon para mı ödüyor, o haberlerde sırf reklam için çıkmıştı
ben detaylarını bilmiyorum cnm sonucta reaksiyon ekibi öyle açıkladı 🙂🙂🙂

@cookies kurtlar vadisiydi en pahalı dizi ama reaksiyon vadiyi bu alanda geçti şuan türkiyenin en pahalı yapımı reaksiyon durumunda 🙂🙂🙂

@xemrexxx bu sezon reaksiyon bence dişini sıkmalı seneye akradayı yokkende şanslarını ilk 5 hafta denemeliler bence yine olmuyorsa bitirirler ama kaadayı yokluğüunda kesinlikle denenmesi lazım bu dizinin belkı ozaman şansı olur 🙂🙂🙂
Ayol neyi para ediyoki basrolde kenan ve berenmi var yok.
Oyle pahali mekanlardada cekilmiyor neyine masraf yapti bunlar :kiki:
@xemrexxx duymasin my daha pahali çünkü kvpden galiba simdi gider 1000 my konusu açar :kiki: :)

Devam etmesi bence Star'ın zararına olur. Dizi için yeterli bir bütçeyi karşılayamadığını söylüyorlar. O zaman devam etmesinin de bir mantığı yok.

Ayol neyi para ediyoki basrolde kenan ve berenmi var yok.
Oyle pahali mekanlardada cekilmiyor neyine masraf yapti bunlar :kiki:
@xemrexxx duymasin my daha pahali çünkü kvpden galiba simdi gider 1000 my konusu açar :kiki: :)
nesini duyucan ilk 3 sezon my daha pahalıydı son sezon vadi daha 100 bin lira daha pahalı oldu :F zati rekalm gelirinde my nin yanına yaklaşan olmadı :ÇX

Bu dizinin şansı yok.
O gün haberini açtım ve araştırdım.
Dizi böyle giderse her türlü bitecek.

Ağır Ab @RevaN :A
Ben ortası :F
Ne yönden benziyoruz ? :D
Ortak noktanın kanal d :D
ne diziler bitti be
anasının oğlu
hicran
Gültepe
yalan dünya