'Arkadaşım Hoşgeldin' Show Tv'ye Transfer Oluyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen programı Arkadaşım Hoşgeldin kanal değiştiriyor.

Geçen yılbaşına yayın hayatına Kanal D ekranlarında başlayan ve yüksek reytinglerle yayına devam eden programın kanal değiştireceği öğrenildi. Yapım şirketi ile kanalın arasının bozuk olduğu öğrenildi. Aralık sonunda anlaşması bitecek olan programın yeni kanalında yayına devam etmesi bekleniyor. Öğrenilen bilgiyle göre Arkadaşım Hoşgeldin yeni yılla birlikte Show Tv'de yayınlanacak.

ARKADASIM-HOS (1).Jpeg

Favori Forum Özel Haberidir!

perşembede kalsaydı aynı oranlarla devam ederdi kanal d hata etti :X
show için çok iyi transfer olur ellerinde bir yılanların öcü ile güldür güldür olduğunu düşünürsek :X

Kanald hata yaptı show bu programi yükseltecektir :)

Arkadasim Hosgeldin Persembe gunleri showda yayinlncak Guldur guldur ocak ta haftada 1gun cumalari ekrana gelcek

Show TV Kanal D'ye ders versin nasıl yükseltileceği konusunda. A/B`den en az 6 alacak PT1`de. Mümkünse Yalan Dünyayı da transfer etsin, Gülse yapımcıyı değiştirsin.

Show TV'ye geçmesi çok iyi oldu, PT1'de A/B grupundan en az 5-6 reyting alır. Kanal D 23'de yayınlayarak harcıyordu programı.

İyi olmuş bence de, boş bir günüme konulursa rahat rahat izlerim. 23.15'te harcanmasından çok daha iyi olmuş. Önce Ankara'nın Dikmeni'ni, sonra da bunu kaçırdı elinden Kanal D. Hadi geçmiş olsun, az reytingler dileğiyle... (Bu istekte bulunurken Ulan İstanbul, Galip Derviş ve Urfalıyam Ezelden'i dışarıda tutuyorum.)

En başından Show TV'de başlayacaktı zaten eğer olursa güzel olur. O saatte harcanıyor program. :) Yanlız programın adı Arkadaşım Hoşgeldin Show olsun. :A

İyi olmuş bence de, boş bir günüme konulursa rahat rahat izlerim. 23.15'te harcanmasından çok daha iyi olmuş. Önce Ankara'nın Dikmeni'ni, sonra da bunu kaçırdı elinden Kanal D. Hadi geçmiş olsun, az reytingler dileğiyle... (Bu istekte bulunurken Ulan İstanbul, Galip Derviş ve Urfalıyam Ezelden'i dışarıda tutuyorum.)​
Urfaliyam Ezeldenin de ipini cekmek uzereler merak etme

@semre hatırlıyor musun sen yazdan beri söylüyordun bunu? :)
Evet Cunki bilgi almisdim Kanal D ile aralik da anlasma bitiyo Melis Civelek kanal d doneminden Bkm film ile arasi cook cok iyi Ve Melis Hanimin istegiyle Transfer ediyolar Persembe gunleri 20 de yayinlicaklarmis Guldur Guldur ocak ta haftada 1gun ekrana gelecek ama yakinda guldur guldur persembe de yenisi olcak ocaka kadar

@semre hatırlıyor musun sen yazdan beri söylüyordun bunu? :)
Evet Cunki bilgi almisdim Kanal D ile aralik da anlasma bitiyo Melis Civelek kanal d doneminden Bkm film ile arasi cook cok iyi Ve Melis Hanimin istegiyle Transfer ediyolar Persembe gunleri 20 de yayinlicaklarmis Guldur Guldur ocak ta haftada 1gun ekrana gelecek ama yakinda guldur guldur persembe de yenisi olcak ocaka kadar
O zamanlar söylüyordun ama kesinlik yoktu artık var. :Z

O zamanlar söylüyordun ama kesinlik yoktu artık var. :Z
Evet kesinlik yoktu Dogru Zaten Beklicez daha cok var demisdim araliga Neyse ne diyelim Hayirli Olsun

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919