Yeniden Başlangıç 5.Bölüm

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Çok güzel

Oy: 1 50.0%
  • Güzel

Oy: 1 50.0%
  • Fena Değil

Oy: 0 0.0%
  • Berbat

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Yeniden Başlangıç
1.Sahne-Her Şey Kızışıyor.

Ceren:Çiğdem görmeyeli ne kadar değişmişsin.Senin gibilere bizim orada bir şey derler de neyse ben demeyim.(Ceren barı terk eder.Ardından Mehmet de hiçbir şey demeden gider.)
Çağatay:Sevgilim,boşver onları takma.
Çiğdem: Amacın ne?Hoşuna mı gidiyor bunları yapmak.Biraz değiş.Yapacağın tek şey adam olman.Onu da beceremiyorsun.Ayrıca kapalı alanda sigara içme.Terbiyesiz.Bir daha bunu yaparsan zabıtayı ararım :) (Çiğdem de barı terk eder)

2.Sahne-Umut Geliyor

(Deniz,Çiğdem,Ceren,Çağatay ve Mehmet havaalanına Umut'u karşılamaya gitmişlerdir.Umut bunları görünce şok olmuştur.)
Umut: Deniz gerçekten havaalanına tek başına geliyormuşsun.Bazılarının bizle konuşmaya hala nasıl yüzü var merak ediyorum.
(Deniz Umut'u yanına çekerek şunları der.)
Deniz:Umut Mehmet hafıza kaybı geçirdi.Onu biraz idare et.Biraz düzelince zaten aramızı tekrar soğuturuz.

3.Sahne-Umut'la Çiğdem arasındaki olay

Umut:Çiğdem hani uçakta demiştin ya seni seviyorum diye.Artık ben de seni seviyorum.
Çiğdem:Ya ben seni seviyor muyum? Bir bardağı kırmak kolaydı ama geri onarmak hiç de kolay değildir.Onarırsın ama asla eskisi gibi olmaz.Bardak da aynı benim kalbime benzer.
Umut:Ya ama ...
Çiğdem:Senin hayatın amalardan mı oluşuyor? Şimdi sus ve beni dinle.Ceren hepinize oyun düzenliyordu ama ben her zaman seni düşünüyordum o yüzden Ceren'in senle sevgili olmasına izin vermedim.Mehmet neden hafıza kaybı geçirdi sanıyorsun çünkü intihar etmeye kalkıştı.
Umut: Ama ben...
Çiğdem: Amaların yetti.Peki ben Çağatay'dan neden ayrılmıştım?Onu biliyor musun?Bilmiyorsan söyleyeyim çünkü ben her zaman seni sevdim ama sen bana asla şans vermedin.Hadi görüşürüz.

4.Sahne-Mehmet diğerlerinden bir şey mi saklıyordu?

Mehmet tuvalette biriyle bir şey konuşuyordu.Çağatay Tuvalete girmeden Mehmet'in biriyle konuştuğunu duyunca orada bekledi.Mehmet aynen şu sözleri diyordu.
Mehmet: Anne,dostlarımla sonunda tekrar bir araya geldim.Ceren bana oyun düzenlemiş.Sıra bende.Artık ben Ceren'e oyun düzenleyeceğim.
(Ardından Çağatay içeri girer ve şunları der)
Çağatay:Her şeyi biliyorum.

BİTİŞ

Son düzenleme:
Vallahi bu bölüm ne oldu pek anlamadım olay yok. Ayrıca diyaloglar yine gereksizce uzun . biri be diyecek kısa tutman lazim. Yine Ayrıca duygu tasvirleri yok biz karakterlerin nasıl ruh halinde olduğunu bilmiyoruz

@Çiğdem- almışın Çağatay denen parlağı yanina o bar benim bu bar senin dolaşıyon maşallah :)

@Cengo bölüm süper :)

@Çiğdem- almışın Çağatay denen parlağı yanina o bar benim bu bar senin dolaşıyon maşallah :)

@Cengo bölüm süper :)
hahahaha suçuda hemen çağataya atmışım özellikle şu sözlerime koptum vlla :F:

Ayrıca kapalı alanda sigara içme.Terbiyesiz.Bir daha bunu yaparsan zabıtayı ararım :)

:F:F:F

Yine bölüme damga vuran sahnelerin yıldızı @Çiğdem- olmuş :A

Bence bu bölümde idare edefek cinsten ama pekde beğendiğimi söyleyemem konu oluşturman gerek ve ayrıca karakterleri yaşayamıyoruz malesef sıradan konuşup geçiyorlar gibi...

Amma velakin bu işin içinde de bir emek yatıyor emeğine sağlık 😉

Yine bölüme damga vuran sahnelerin yıldızı @Çiğdem- olmuş :A

Bence bu bölümde idare edefek cinsten ama pekde beğendiğimi söyleyemem konu oluşturman gerek ve ayrıca karakterleri yaşayamıyoruz malesef sıradan konuşup geçiyorlar gibi...

Amma velakin bu işin içinde de bir emek yatıyor emeğine sağlık 😉
Evet daha iyi olabilir.Teşekkürler yorumun için