Kara Para Aşk'a Bir Eleştiri de İmparator'dan

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,709
Puanı
1,060
Senaryosu,oyuncuları ve yönetmeni her hafta sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalan Kara Para Aşk'ı son eleştiren isim İbrahim Tatlıses oldu.

Dizide bu hafta eleştiri yağmuruna tutulan son sahneyi eleştirenler arasına imparator da katıldı.Sahneyi tümden eleştiren İbrahim Tatlıses şunları yazdı:
zitilkgu.jpg

@destere @Forumdash @-potterhead- @Çiğdem- @gizem ak @sokak sanati @beyazsoy @denizz19 @Yiğitt @mrt-06 @sürgünüm

Ne olaymış sosyal medyada hep bu konu var. :F
Bu sahnenin linki var mı Emre benimde görmem lazım. :A

Tuba'yı eleştirmiş. İmparator ne derse o laf sölemeyeyim.:A

Ama @xemrexxx totaşluk yapıp 2 gün öncenin tweetini bugün haber yapmış.:A

yanı hep diyorum berguzerle tubanın farkı şu bence berguzer ağlamayı çok iyi beceriyor zaten senaristler her bölümde bu kadını ağlatarak ön pilana çıkardılar :F:F:F

tuba oyunculuğu brakın ağlamayı bile beceremiyor bizim milletimiz artık iyi ağlayan kadına iyi oyuncu gözüyle bakıyorlar ben eminim tuba ağlamaya utanıyor o sahnede ben yapamam ağlamayam demiştir rol yapmaktan bu kadın gerçektn utanıyor rol yapmaktan utanan biriside nasıl oyunculuk yapıcak setteki kişilerden utandığı için ağlayamıyor bile 🙂🙂🙂

Tuba'yı eleştirmiş. İmparator ne derse o laf sölemeyeyim.:A

Ama @xemrexxx totaşluk yapıp 2 gün öncenin tweetini bugün haber yapmış.:A
çok totalsin biraz ab lik düşün :F 2 gün önce ben farketmiştim tweeti ama haber yapan yoktu şimdi kimse haber yapmamışken açsam konuyu taraflı gözükür ama şimdi diğer sitelerin haberini açıyorum :A

Bu İbo'da maşallah tüm dizileri izliyor. Sanırım Gültepe bitince kendini KPA'ya bıraktı. :F

çok totalsin biraz ab lik düşün :F 2 gün önce ben farketmiştim tweeti ama haber yapan yoktu şimdi kimse haber yapmamışken açsam konuyu taraflı gözükür ama şimdi diğer sitelerin haberini açıyorum :A

Bu şekil açsaydın bence taraf olmazdı. Adamın Tweti paylaşıyorsun bence gayet normal bir haber olur.:X

TV eleştirmeni İbrahim Tatlıses konuştu yine... :F
Gerçi sahneyi izlemedim ven, o yüzden haklı da olabilir... :)

Tubanin dizisine laf yok))) senaristlere hiç laf yok. Kadınlar kardayidakilerin oyunculuğunu beğenmrnmemis senaryolarını harcadığını düşünmüş yeni oyuncularla tekrar denemişler ne var bunda)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919