Ulan İstanbul'da Ayrılık mı Var?

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1415371615.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul'da izleyiciyi şok eden vurulma sahnesine yeni bölüm fragmanı eklenince akıllara dizinin Karlos'u 'Erkan Kolçak Köstendil diziden ayrılıyor mu?' sorusu geldi.

Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu'nun haberine göre bu hafta ki bölümde dizinin Karlos'u Malatyalının adamının kör kurşunlarına kurban oluyor. Dizinin Yaren'i Şebnem Bozoklu'nun kollarında ölüme gidecek olan Karlos'u son kez 21. bölümde izleyeceğiz. Böyle sevilen bir rolün diziden ayrılma yakında final mi var diye seyircinin aklını da tırmaladı.

Ulan İstanbul yeni bölümleri ile her Pazartesi saat 20.00'da Kanal D'de.

Dizinin 21. Bölüm fragmanı;

Malatyalı'nın adamlarına numara yapılıyordur, ölme gibi bir ihtimali yok yani... :)

Sina oloğlu öyle demiş bende öyle düşündüm aslında. Bölüm sonunda bir şaşırtma olabilir.​
Her televizyon eleştirmenine inanma sen de... :F

:Fdizi bitmiştir tamam bu bölüm yüksek reyting alır ama izleyiciler yaren karlos şarkıları ve ikisi için izliyor...
Kanal d de
hicran
gültepe
yalan dünya
urfalıyam ezelden ve
ulan istanbul şimdiden gitti
Yazın da anasının oğlu gitti...
Kanal d vadi olmasa batar.

Doğru söylüyor hep ama adam.:(
Her tahmin tutacak diye bir şey yok ama... :)

dizi bitecek diye parti moduna giren kardeş🙄, ben sana 13biten + yolda olanlari sayim, bana boş ekran sana basit, curcuna diziler kalsin.

Diziyi izlemiyorum ama dizinin fanları için umarım Karlos ölmez ve dizi bitmez.
Ayrıca bu fragmanla Ulan İstanbul reytingleri artırabilir.

Son bölümü henüz izleme fırsatı bulamadım ama Karlos kesinlikle ayrılmaz diziden. Kanal D dizinin en popüler ismiyle niye yolları ayırsın ki :D

Kanal d bu Kayıp şehirde öyleydi bitirdi Galiba Pazartesiye yeni dizi gelecek ve Pazara
Pazartesi'ye gelecek olan yeni dizinin Ulan İstanbul'u geçmesi mümkün değil. :)

Kayıp Şehir, Beyaz Show ve Beren Saat'in kurbanı oldu aslında biraz da..

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919