Mehmet Canın Maceraları 5.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,366
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Giresun
Giresunda Pahdişah 2.Selim Holding başındaki kişi Edison Partisiyle çok iyi anlaşıyor vergi yolsuzluğunu örten parti bu işe Çankayadan verilen emirde dahil
Çiğdemi istemeye gelen bir Mardinli
Giresun vermez doğuya vercek kızımız yok
Mardinliler Parayı gösterir Aileye görüşecez sizinle derler
Pahdişah 2.selim holdingin inşaattaki Taşeron adamları ve Hastahanede saklanan bir sır yönetim tarafından ele verilir boşanma asamasında olan eşi eylem Orçunda peşinden İstanbula Giresundan
istanbul
Orçun hemen dayanır bir eve doktor ambulansı çağırır evde tek başına kalınca eve saldırı düzenler ve vurur ve evi yakar Ambulansa pusu kurulur ve ambulanstakiler vurulur
Ersel hastahanesi ambulans hekimini kaybetmiştir bu işin içinde Nedret vardır
Nedret hemen avukatları arayın Nusret Amir ve ekibi geliyor ve Arzuyla sinemi öldürün diye emir gelir
Çiğdem ve ekibi Nusret Amirim olay bizde biz araştıracağız iyi şanşlar
Nusret Amir İyi şanşlar Ali ozan Komiseri ben götürürüm Mehmet Canda televizyondan olanları seyreder Hastahanenin patronu Melis ve Alpin patron olduğu hastahane Şafaka metres olan Melis
fırat ve ekibi Besire ve Yazgıyı öldürür
Polis peşine düşer olayın
şafak bu ekipte ne böyle Bu Ali ozan komiser elinden hiç bir iş kaçmamıştır Nedret bizimle geliyorsun
Nedret peki devletin memuru çağırmış gitmezsek ayıp olur
Mehmet canların okulunu basan Radikal islamcılar tarayıp yakarlar
Şirine doğru ateş olur fettah tam vurulcakten Burak vurulur Mehmet can acil ambulans acil ve itfayi poliside arar
Ali ozan komiser hemen geliyoruz

Nusret Amir ve ekibine giden yanlış ihbar pusudur bir kzı çocuğunu evlendirmeye çalışınca polis pusuya düşer Aşiret tarafından yakılır ve vurulur beykoz emniyetine baskın olunur ve yakılır
bir terslik var Şirin

Fettah öyle Arzuyla sinem gelir başka hastahaneye götürürler Arzu ve Sinem arkadan takip ederler Ambulans geçtiğinde dikkat pusu Mehmet can şirin ve fettah ne oluyoruz böyle polis yardıma gelir çatışma çıkar Maskeli Asker birisini daha öldürür bu defa bir papa ve imam
giresunda Adliyede boşanma duruşmasında silahlı saldırı olur duruşmadakiler ne olduğuna şaşırır hakimde vurulur aynısı istanbuldada olur
Bülent ve Ali bakkaldan alışveriş yaparlar
Bülent ve Aliyi takip ederler bakalım eve girerler
Hamiyet birileri var önünde galiba çete dikkatli olun ben burdayım hemen polisi arar Çiğdem gelir Bir tuzakla ekip hemen arkadan çıkarır Mehmet Canı eceyi önden Çiğdem çıkar ve takip edilen Çiğdem Çatışma başlar
5.Bölüm sonu

Bu bölüm ilginç olmuş hem küçük ağa hem hayat yolunda karışımı bir bölüm olmuş,nedret e bak sen 😱 birde şu kısmı anlamadım olaylar hem giresun da gibi geçiyorken mehemtcanın ailesi istanbulda ordada olay geçiyor ama bağıntılı o nasıl oluyor?? (b) bölüm fena değil güzel olmuş..

Bu bölüm ilginç olmuş hem küçük ağa hem hayat yolunda karışımı bir bölüm olmuş,nedret e bak sen 😱 birde şu kısmı anlamadım olaylar hem giresun da gibi geçiyorken mehemtcanın ailesi istanbulda ordada olay geçiyor ama bağıntılı o nasıl oluyor?? (b) bölüm fena değil güzel olmuş..
bir mrt-06 yı çağırırmısın başlıkta 6.Bölüm yazıyor aslında beş olacak @gözlemci bu olayın bağlantısı hastahane

ahhh evet memleketim giresun vardı bu bölümde bomba patlıcak diye korkarak okudum:F
son sahende çatışmaya giriyorum heyecanlı bitti 🙂🙂🙂

ahhh evet memleketim giresun vardı bu bölümde bomba patlıcak diye korkarak okudum:F
son sahende çatışmaya giriyorum heyecanlı bitti 🙂🙂🙂
Padişah 2. Selim parlakmi kizz :)

Bölüm guzel olmus @pompy :)
Bu arada bugunku senaryolarin hepsinun ( @aserat54 unki dündu ama olsun) 5. Bölümu yayinlanmis galiba :kiki:

Padişah 2. Selim parlakmi kizz :)

Bölüm guzel olmus @pompy :)
Bu arada bugunku senaryolarin hepsinun ( @aserat54 unki dündu ama olsun) 5. Bölümu yayinlanmis galiba :kiki:
Benimki de bugün yayınlandı... :)

Mehmet Canın Maceraları
6.Bölüm fragmanı
Çiğdemin hayatı Tehlikede
Maskeli Asker olan Alper komutan Mehmet Canın ailesini öğrenip Bakalım Maho hastahaneden çıkabilecekmi Yeşimden intikam almaya gelen psikopat Aşık burcu Hastahanede nedrete para verdirdip yemeğe zehir koyar Sgklılarda zehirde nasibini alır
Nedret SGKnın ailelerine ve Reşat hocaya takmıştır
Mehmet Can olanları anlayınca sağlık müfettişi arar Kaan merak etme hal edicem savcı Ömürü arar işi örtmesini ister ama ekibin tanıdığı bir savcı var Savcı reyhan Ali ozan komiserin liseden arkadaşıdır görevi Reyhan ve ekibi üstleniyordur Mehmet can ve ekibi bu işin altından çıkmaya çalışırken hayatları zorlu bir sürece girecek Çiğdemin vurulması Alperi delirtir İşidin ve o holdingin peşine düşer acaba Alperin intikamı Süreçi tıkamaya devam ediyor en sonda Başakşehir taraftarları ve Kasımpaşa taraftarları Çarşıya saldırır işlere terör örgütünün karışması ne olacak Terör örgütü liderlerinin ölmesi ve iranla Abd yle diplomatik kriz yaşaması işleri ne yönde götürecek
Mehmet Canın Maceraları aksiyon ve maceraları bölümüyle Pazar günü 6.bölümüyle geliyor