'Galavant' ve 'Agent Carter'ın Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1415255297.jpg

Amerika'nın ulusal kanallarından ABC iki yeni dizisi Galavant ve Agent Carter'ın yayın tarihlerini duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre müzikal türündeki fantastik komedi Galavant'ın yayın tarihi 4 Ocak 2015 Pazar ve 8.00 PM kuşağı olarak belirlendi. 20 dakikalık olan dizinin bölümleri ikişer ikişer yayınlanacak. Kuşağın şu anki sahibi Once Upon a Time ise dizinin bitmesiyle birlikte 1 Mart'ta sezonun ikinci yarısıyla geri dönecek.

ABC'nin heyecanla beklenen bir diğer projesi ise Marvel tarafından hazırlanan Agent Carter. Dizi, daha önce açıklandığı gibi Agents of S.H.I.E.L.D.'in sezon arasında yayınlanacak. Agent Carter'ın ilk bölüm yayın tarihi ise 6 Ocak Salı olarak belirlendi. Agent Carter'ın bölümlerini tamamlamasının ardından 3 Mart'ta Agents of S.H.I.E.L.D. sezonun ikinci yarısıyla geri dönecek...

Galavant'ı izlicem zaten :X OUaT'ın boşlugunda güzel gider umarım:) 20'dk'lık olması da iyiymiş.

Agent Carter'i tüm umudumda bekliyorum, başrolün rolü kaldırmasına bakar herşey. Dizilerde konuk oyuncu tarzı olarak -son derece başarılıydı- bekleyip göreceğiz. :)

Galavant'ı bekliyorum. Zor ama Monty Python tadında olur umarım. :):)

İkisinin de olağanüstü dizi olacağını sanmıyorum, sıradan diziler olacak. Yıllardır adamakıllı dizi çıkmıyor şaka maka. En son Breaking Bad ile Game Of Thrones çıktı. Onlardan sonra hangi olağanüstü dizi yeni başladı?
House of Cards, True Detective ve Fargo var IMDb'de 9 üstüne oynayan diziler olarak. Breaking Bad ve Game of Thrones çok ayrı noktadalar, o kadar iyisi zor ama illa çıkacaktır zamanla. :):)

Galavant'ı izlicem zaten :X OUaT'ın boşlugunda güzel gider umarım:) 20'dk'lık olması da iyiymiş.
galavant da karen david e bakılır :)
konu müzikal olması itici peri masalı olması çekici tarafı benim açımdan üstüne üstlük karen de var :) bu sözü söyleyerek bir dizinin daha içine etmiş bulunuyorum daha başlamadan :) @beyazsoy un kulağını çınlatalım :)

agent carter dram aksiyon falan diyor, türü iyide marvel evreni işin sakat kısmı ?

lyndsy fonseca varmış orda forumdash :)) onun hatrına çiğ tavık yenir :)

konu müzikal olması itici peri masalı olması çekici tarafı benim açımdan üstüne üstlük karen de var :) bu sözü söyleyerek bir dizinin daha içine etmiş bulunuyorum daha başlamadan :) @beyazsoy un kulağını çınlatalım :)

agent carter dram aksiyon falan diyor, türü iyide marvel evreni işin sakat kısmı ?

Sen herhangi bir diziyi izleyerek o dizinin içine etmiş oluyon)))

Bence sen yaşlı pederi de seversin:X

anladım da sen lidsy e baktınmı hiç :)
çok güzel gözleri varmış kızın ben dizinin konusunu unuttum ona bakınca :)
galavanttaki ihtiyar dediğin timoty omundson mu? deadwood dada oynamış zamanında ama önemli bir rolde değildi sanırım ?
ian mcshane oynayacaktı ki iki elim kandada olsa izlerdim :)

anladım da sen lidsy e baktınmı hiç :)
çok güzel gözleri varmış kızın ben dizinin konusunu unuttum ona bakınca :)
galavanttaki ihtiyar dediğin timoty omundson mu? deadwood dada oynamış zamanında ama önemli bir rolde değildi sanırım ?
ian mcshane oynayacaktı ki iki elim kandada olsa izlerdim :)
Shield'e baktiğim gibi Carter bacımıza da ilk 2 bölüm filan bakarım:X Gerçi bölüm 7 bölümcükmüş, belki de devam ederim.