Yorumlamadığıma göre yorumlamaya değecek bir dizi değilmiş demek ki.@Bully Kaçak Gelinler'e ayıp etmişsin hiç Mod bir arkadaşıma yakıştıramadım.
Yorumlamadığıma göre yorumlamaya değecek bir dizi değilmiş demek ki.
Şaka bir yana bir de şu güne boş diyoruz yorumlarken en zorluk çektiğim gün resmen
Sen karışma benim işime istediğimi yorumlarım istediğimi yorumlamam.Aynen hiç bir kanal boş bırakmıyor günü. 10 dizi varmış.😱 Ama tabi bu bir mazeret değil.
Sen karışma benim işime istediğimi yorumlarım istediğimi yorumlamam.
Yuh bari bu dizimi ezme.Yorumlamadığıma göre yorumlamaya değecek bir dizi değilmiş demek ki.
Şaka bir yana bir de şu güne boş diyoruz yorumlarken en zorluk çektiğim gün resmen
Şaka yaptığımı söyledim.Yuh bari bu dizimi ezme.
Dur varsa bir hatıralyımŞaka yaptığımı söyledim.
Başka hangi dizini eziyormuşum
Hayat Yolunda bitmeyecek.Güzel Köylü düşüş yaşamış , dün izlemedim ama sıkıcı bir bölüm diyorlar. Haftaya falan düşebilir yine.
Kara Para Aşk'ın bitiş saati şaşırtıcı. Dizi Ab grubunda 2. olurdu normalde ama çok geç bitmiş yoksa HY zirveyi alırdı.
Hayat Yolunda totali kötü olsada AB grubu çok iyi. Kanal D bu diziyide bitirirse hiç şaşırmamak lazım aslında.
Yalan Dünya çökmüş resmen. Dizi ne yapar merak ediyorum.
Sıralamda görmekte zorlandım.Hayat Yolunda bitmeyecek.
Günahkar'ını yorumlamamışsın?
Çarşamba günlerin dolar inşallah. )))))))Sıralamda görmekte zorlandım.
Bende izlemedim diziyi , tutar mı tutmaz mı ondan yorum yapmadım. Cumartesi izleyeceğim , ilk başları güzeldi aslında.
Hayat Yolunda bitecek , Şeref Meselesi gelecek.
İnş düşmez izleyemem ben pazar günü Gönül İşlerim var.Çarşamba günlerin dolar inşallah. )))))))
Hayat Yolunda ab ve abc1'de gayet iyi Gültepe gibi masrafı da yok bitmez.
Urfalıyam Ezelden bu hafta da düşerse Şeref Meselesi Pazar'a gelir. Kerem Bürsin kendi gününe gelmiş olur böylelikle.
Ok.İnş düşmez izleyemem ben pazar günü Gönül İşlerim var.
Hayat Yolunda biter yakında.